Магдалена Ташева се гаври със Слави Трифонов от трибуната на НС (видео)

share

Депутатката от "Атака" Магдалена Ташева развесели депутатите в НС с изказването си по повод референдума на водещия Слави Трифонов.

По думите й част от въпросите в референдума трябва да отпаднат, тъй като за да се осъществят нормативно, ще е нужно да се свика Велико Народно събрание. "Та този човек не познава Конституцията ни", отправи критика тя.

Депутатката от "Атака" не спести колоритни епитети, с които описа шоумена: "Учиндолският палячо и шут, вариететен милионер и офшорен богаташ". Последва подигравка с диванчето в шоуто и кой колко пъти е седял на него. По думите й най-често са гостували Меглена Кунева и Надежда Нейнски и Георги Първанов. Това показвало, че Трифонов е олицетворение на статуквото и инициативата му е в полза на Турция. "Командирът на чалгаджиите щял да оправя България?", присмя се тя.

При опита на председателя на парламента Цецка Цачева да я насочи към темата на дебата, Ташева заяви: "Тъкмо щях да говоря и за вас. Спокойно не е лошо", успокои депутатката. В края на изказването си депутатката едва сдържа сълзите си от смях.


 

Водещи новини

Още новини