Трайчо Трайков: Сидеров е родолюбец, но на друга държава, а не на България

Булфото (архив)
share

Волен Сидеров не е българин и не се държи като такъв. Той човек, на който не му пука за България. Той е родолюбец, но на друга държава. Лошо е че допускаме патриоти на други държави да влизат в българския парламент.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Трайчо Трайков, бивш енергиен министър и водач на листата на Реформаторския блок за общински съветници в София. Приех да водя листата, защото се вижда, че РБ е градивна сила. Проблемите в Столична община са доста. "Топлофикация" е един от тях. Решаването му се състои в отделен щранг за всеки абонат. Тепърва ще се запозная с динамиката на общинския съвет. Моята основна цел е София да стане хубав град за отглеждане на деца, каза още Трайков.

Според мен няма особени основания Оманският фонд да съди държавата. Въпреки това, всички държавни институции се справиха изключително некачествено с казуса КТБ.  Ако руснаците започнат да ни съдят за АЕЦ "Белене", значи ние трябва да ги дадем на арбитраж за цената на газа, както го направиха други държави и спечелиха. Можем да ги съдим и за "Южен поток", допълни още бившият министър.

Водещи новини

Още новини