Главният прокурор дал на депутатите имена на свидетели срещу Сидеров и Чуколов

  • 29 октомври 2015 08:18

  • 1572
  • 2
Главният прокурор дал на депутатите имена на свидетели срещу Сидеров и Чуколов
©

В студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, зам. - председателят на Нова телевизия и председател на временната комисия, която разглежда искането на главния прокурор за сваляне на имунитета на депутатите Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Десислав Чуколов заради инцидента на ул. "Раковски”, съобщи, че се предлага на Народното събрание да паднат имунитетите на въпросните народни представители.

"В материалите, представени от главния прокурор, има имена на свидетели, проведени са съответните мероприятия – разпознаване, разпити. Имената са главния проблем и ако тези имена се разгласят, би могло да се въздейства на свидетелите и да се определи по-нататък процеса", обясни Главчев и поясни, че заради това е взето решение заседанието да се води при закрити врата.

На въпрос защо при случая в НАТФИЗ се иска задържането на лидера на "Атака", депутатът от ГЕРБ уточни, че то се иска с мотивите за извършени непристойни действия, грубо нарушаване на обществения ред, като деянието се отличава с изключителна дързост.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1572 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.30 | 13:11

2
С изключителна дързост и непристойно поведение подплатено с наглост и брутално в гръб на избирателите си... гроб наблъска нови данъци.. но нищо да са живи и здрави простаците те ще платят. А за обществения ред кого събудиха от сън?! Американското посолство?

2015.10.29 | 15:42

1
С изключителна дързост и болшевишка мерзост се характеризират деянията на под човеците от Юруш !

Добави коментар

Водещи новини