Сидеров: Тази комисия е трибунал, правовият ред в България свърши

  • 28 октомври 2015 16:55

  • 3210
  • 25
Сидеров: Тази комисия е трибунал, правовият ред в България свърши
© Булфото

Сериозен скандал между атакисти и квестори се разигра преди първото заседание на Временната анкетна комисия, която трябва да реши дали да бъде снет имунитетът на народните представители Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Десислав Чуколов.

Хора, които се представят за координатори и симпатизанти на партията се опитаха да влязат на първото заседание на комисията, но квесторите на парламента не ги допуснаха и се опитваха да установят ред. Малко по-късно към тях се присъединиха и самите Сидеров и Чуколов, които настояваха също да влязат. 

Заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев, който оглавява комисията, заяви, че членовете на комисията ще решат дали заседанието ще е открито. Буквално преди минути стана ясно, че медиите не са допуснати до залата, която беше сменена, а заседанието стартира. Мотивът е, че ще се разглеждат следствени тайни.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа излезе няколко минути след началото на заседанието и говори пред журналистите. Това е трибунал, това не е комисия. Те не искат да допуснат народни представители. Нашето присъствие е абсолютно излишно тук. Те са се събрали с една единствена цел. Това е трибунал, който вече е взел решението си. Това е много опасно. Това е край на правовата държава и правовия ред. Тези хора действат против правилата. Решението е предопределено, заяви Сидеров.

На тези хора им е наредено и поръчано да се държат като съдебен трибунал. Да излязат Бойко Борисов и Сотир Цацаров и да кажат, те ли им наредиха да се държат така? Аз исках да им обясня моето виждане. За какво им е това искане тогава? Да им се обажда Цацаров и да им казва: Алоо, имунитета на Сидеров. Аз исках да обясня, че това искане е неправомерно. Те не искат да се запознаят с моите виждания, категоричен беше лидерът на "Атака".

Явор Нотев и Десислав Чуколов също обясниха, че останалите депутати от комисията не са искали да се приемат правила за работа на комисията. Така едно време са вкарвали хората в нацистки лагери и в "Гулаг", допълни депутатът Илиян Тодоров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3210 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
ало тъпунгер....

2015.10.29 | 20:43

25
Кат лапа турски пишки мълча 1г. , сега като си сереш в гащите ,ББ и Цациров ти виновни? Да ти е..А майка та проста и уродлива ,която те родила! Мърша.

2015.10.29 | 20:43

24
Изборите - пълна порнография и фалшификация ! Герб - пълна порнография и фашизация ! Надрусани наркомани и наркотрафиканти !

2015.10.29 | 20:43

23
НЕ ВОЛЕН , А ТИКВАТА трябва да бъде арестуван ! БАНДИТ Е и ФАЛШИФИКАТОР ! За какво да гласувамe за тая уродлива и грозна ГЕРБАДЖИЙСКА мутра РАПОН БЕЙ Мутромилиционерски ! Ще ни увеличава тока , ще ни влошава живота, ще се прегръща с Ердоган , Доган и Местан , ще ни прави овчари , ще му слушаме лъжите и тъпотиите , ще го гледаме как краде с Цветелина , ще си играе мачлетата, ще реже лентички , ще ни срами пред света , защото е простак !Бах ти управлението ! Ай сиктир !!! САМО АТАКА !

2015.10.29 | 20:43

22
Престъпната , фашистка ГЕРБ НИКОГА НЕ СА ПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИ ! ВСИЧКО е ФАЛШИФИКАЦИИ и КУПУВАНЕ ! ТИКВАТА е ПРЕСТЪПНИК , незаконно е премиер ! Знаят , че по- друг начин НЕ МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ! В ЗАТВОРА !!! СВОБОДА ЗА СИДЕРОВ !!!
Maртин

2015.10.29 | 20:43

21
Вече няма как да се фука с депутатската си карта, че ще има белезнички.. Прекали, за някой неща е прав, но 1 година подкрепяше ДПС и БСП.. Откъдето му платят.. И НЕ СЪМ ГЕРБЕРАСТ. Като се извинявам на цялото Българско общество, че когато беше срещу Първанов гласувах за него!
до Волен Сидеров

2015.10.29 | 20:43

20
Волене помниш ли когато караше своите псета да ми искат личната карта на Орлов мост? Аз съм още жив и здрав, а ти отиваш в затвора!
омг

2015.10.29 | 20:43

19
От кога фашиста започна да обича Русия? Той май не помни как през 1993 в вестник Демокрация пишеше ,че Русия ще изчезне от картата на света ! А може да е забравил тоя полуидот ! Само ми е чудно как има наивници и му вярват като на Тодор Живков на 15 конгрес на БКП ,разликата е само че идиотите са от бедни хора от народа ,а не са политически измикяри
ros

2015.10.29 | 20:43

18
Kakvo bil kazal Volen Siderov/mnogo vajno/.V taia darjava i za tiia deputati schte ima li niakoga niakakvi pravila???

2015.10.29 | 20:42

17
Глутницата от гъзоблизци на пияната сган -- в клетка в зоопарка ! ЛАЙНОВОЗА И ЛАЙНОМЕТА на каПутин -- в пандиза !!

2015.10.29 | 20:42

16
Напротив, престъпниците трябва да бъдат наказвани незабавно.

Добави коментар

Водещи новини