Симеонов за Сърница: Какво виеше този от минарето, може би поздравления на неразбираем език? (видео)

share

Арогантно и нагло изказване на ДПС. Виждаме арогантни политици, които се генерират на килограм в сараите на Доган. Не може на завален български език да ни давате уроци. Нима има една община, която да е управлявана от Вас, която да не стене от тежките си икономически проблеми, каза Валери Симеонов по време на парламентарно заседание в парламента.

Има ли за вас конституция на република България, какво виеше този от минарето, може би поздравления на неразбираем език. На всички ни е ясно, че става въпрос за една безсмислена процедура за създаването на нова община, която безсмислено съществува. Тази община е самоцел на ДПС, разгневи се депутатът от ПФ. Вие печелите изборите само с купуване, купихте изборите с пари и армагани. Ето го часовника, с който купихте вашите избиратели, секундарника върви назад. Той уточни, че е взел часовник с логото на ДПС от Сърница, където са ги раздавали.

Алиосман Имамов от ДПС отговори на Симеонов. Един човек, който казва, че човека в джамията увива е изключително неуважение, той не притежава никакви европейски ценности, никога ние няма да си позволим да кажем, че поп или човек от синагогата увива, категоричен беше Алиосман Имамов.

Водещи новини

Още новини