Жената на Бареков: Николай обикаля страната и съставя коалиция срещу управляващите

share

В последните дни журналистите търсите повече скандала. Николай Бареков не беше съгласен с гласуването на част от депутатите от парламентарната група на БДЦ, част от която беше и ББЦ.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Мария Календерска, приятелка на Николай Бареков. Днес с Николай си говорихме, че Христо Ковачки е получил нов лиценз за един от своите тецове. Той се ядоса, че  е пропуснал този факт. Влизането на партия "Лидер" в коалицията ББЦ стана пред очите ви, поясни Календерска. Ние сме опозиция. Онзи ден гледах Михаил Миков, който е лидер на партията, която е естествената опозиция на ГЕРБ. Той наплю Николай, вместо да го използва като съюзник в борбата срещу управляващите. Беше смешно. Сергей Станишев поне се бореше с Бойко Борисов, категорична беше тя. Николай е в България и провежда срещи. Обмисляме варианти за съставяне на коалиционно формирование срещу правителството, поясни тя.

Заедно с нея гост беше и депутатът от ББЦ Мартин Иванов-Данона. ПГ на БДЦ се състои от три партии. Ние се разбрахме всеки да си гласува по съвест. Не може г-н Бареков да носи негативите от гласуването на останалите депутати. Нашите избиратели са гласували за нас, защото ние сме обявили, че ще бъдем опозиция на ГЕРБ и тяхното статукво. Реформите към този момент са само на приказки. Ние сме опозиция на това управление, заяви той.

Водещи новини

Още новини