Новият военен министър: Визия 2020 е прекрасен документ

share

Наясно съм какво трябва да свърша във военното министерство. Задължително трябва да продължим нашата интеграция към евроатлантическите ценности, защото тя още не е приключила.

Това каза пред камерите на Нова телевизия новият министър на отбраната Николай Ненчев. Предложенията да поема този пост дойдоха от няколко различни хора, на различни позиции в Реформаторския блок. Говоря за Радан Кънев, Мартин Димитров. Бил съм в казармата и то в трудови войски. Моето семейство винаги е било опозоционерско и това беше моето наказание по време на комунистическия режим, разкри Ненчев.

Визия 2020 е един прекрасен документ. Аз получавам едно много добро наследство. Лично лобирах Велизар Шаламанов да запази поста си. Той е един страхотен професионалист. Целта ми е да повдигна и защитавам честта на пагона, разкри военният министър. Армията трябва да се превъоръжи, за да можем да бъдем равностойни партньори в НАТО. Със сигурност ще започне ревизия на армейските търговски дружества, категоричен беше Ненчев.

Водещи новини

Още новини