Николай Ненчев: По възможно най-категоричен начин ще защитавам честта на пагона

  • 07 ноември 2014 15:40

  • 2775
  • 3
Николай Ненчев: По възможно най-категоричен начин ще защитавам честта на пагона
© Булфото

За мен е изключителна чест да бъда министър на отбраната, да бъда сред вас. По възможно най-ясен и категоричен начин ще защитавам всеки един от вас, честта на пагона, честта на Министерството на отбраната, заяви новият министър на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки., който пое на церемония във военното ведомство поста от предшественика си - служебния министър на отбраната Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал.

Вече проведохме първото заседание на Министерския съвет, поставих приоритетите на министър-председателя, посочи Ненчев.  Надявам се и вярвам, че ще бъдем екип, заставам зад всеки един от вас персонално, разчитам на вас, вярвам в екипността, каза  министърът пред присъстващите. Ще бъда последователен и предвидим в политиката, която ще водим оттук насетне, заяви Ненчев.

Той благодари на Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал, направил, по думите му, много за изминалите три месеца и даващ му изключително добро  наследство, към което новият министър по най-ясен и категоричен начин ще се придържа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2775 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ewwiker

2014.11.07 | 18:33

1
Като начало започни с чистене на комуноидни правоверни кадри които задушават всяка демократична мисъл в армията !
бкс.

2014.11.07 | 21:19

3
това значи да почне чистка ПЪРВО от новия кабинет

2014.11.07 | 19:32

2
Ми то трябва и Бойко да изчисти,защото той е не само "комуноиден",а и бивш член на БКП.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини