Осман Октай: ДПС ще има нови 150 000 гласа на изборите заради Байрама

share

„За първи път задкулисието загуби битката с гражданското общество и пирамидата на властта, която изградиха след последните избори, със сценариите от Костинброд, с първия закон, обединил ДАНС и ГДБОП и по този начин да внедрят офицери от Държавна сигурност на ключова позиция като премиер на правителство. За първи път задкулисието чрез службите, влязоха и поеха властта. ДС за първи път от 25 години загуби битката с гражданското общество и това правителство вече е история”.

Това заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

„Територията на България за първи път привлича вниманието на западните сили като важна логистика – нещо, което не се е случвало за последните 25 години и затова тук се внедриха различни групировки, финансово-олигархични кръгове на прехода, които създадоха „най-лошата” демокрация, която доведе държавата и хората да нямат доверие в държавността и политиците”, категоричен бе Осман Октай

ГЕРБ най-вероятно ще има мнозинство в следващото НС, прогнозира Осман Октай. Според него сега АБВ също ще реализира мандати. „РБ също ще влязат, ако сами не се провалят“, заяви Октай.

ДПС ще има нови 150 000 гласа само заради Байрама, а БСП може да остане трета сила, прогнозира още бившата дясна ръка на Ахмед Доган.
 

Водещи новини

Още новини