Осман Октай: Нападението срещу Ахмед Доган е нападение срещу цялата държава

  • 21 януари 2013 17:38

  • 4123
  • 3
Осман Октай: Нападението срещу Ахмед Доган е нападение срещу цялата държава
©

"Пистолетът не беше насочен срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, той беше насочен срещу цялата държава. Случилото се уронва престижа на държавата и самият Доган", заяви бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай в ефира на БТВ.

Той е категоричен, че случилото се не е плюс за Доган. По думите на Осман Октай, ако нападателят на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е бил българин случая е щял да се тълкува по коренно различен начин.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в заяви, че станалото показа неспособността на МВР и НСО. Тя е категорична, че шефът на НСО трябва да си ходи. По думите й, всички охранители на Доган също трябва да бъдат уволнени.

Социологът Мира Радева пък заяви, че станалото показва, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от не е лидерът на мюсюлманите в България.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4123 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.08.06 | 11:25

3
аз бих казал, че цялата случка определено пречи на България, най-вече зверската реакция на елита на една от важните етнорелигиозни общности у нас
турчин

2014.08.06 | 11:25

2
НСО не се справи. Може някой имал интерес така да бъде. Когато имаш физкултурник за министър и бодигард министър председател на държавата.

2014.07.06 | 21:55

1
Опа ,нещо се объркал Османлия миризлив!! ФЕС напада друг ФЕС,понеже му е писнало от анадолска наглост в България и сега цялата ни България е виновна? Я си измии гъзъ и се огъзи в БСП,така ще ти вярват още по вече червените глупаци!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини