Мая Манолова: Аз не съм куче, а БСП не трябва да бъде натикана в ъгъла

share

Изборът на новия лидер на БСП не е предрешен и името му не се знае, категорично заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Мая Манолова.

Според нея трябва да има едни честни избори в БСП за лидер на партията, защото това се дължи на хората, които дълги години подкрепят социалистите. Манолова добави още, че тя никога не участва в битки с предрешен край. „Аз не съм куче и не участвам в глутница“, добави социалистката.

Относно това, че Драгомир Стойнев се спряга за новия лидер на БСП, Манолова заяви, че няма нищо лошо в това. Тя добави, че това, че Сергей Станишев застава зад него, не означава, че той я мрази. Друг е въпросът, според нея обаче, дали технократ или боец трябва да поеме партията.

„Не искам БСП да бъде натикана в ъгъла и едно ново ръководство е шанс за партията и възможността за бием ГЕРБ на предстоящите избори“, заяви Манолова.

На въпрос дали е вярно следното: Мая Манолова + Георги Първанов = ВНЛ, зам. – председателката на Народното събрание категорично отрече и припомни, че Първанов си направи партия на 28 юни. „Аз съм кандидат за лидер на БСП“, отново заяви социалистката.

„БСП е кауза“, заключи още тя.

„Нямам никакви икономически и други зависимости“, категорична беше още тя. „Аз изобщо не познавам Цветан Василев“, заяви още Манолова.

Водещи новини

Още новини