Мая Манолова: ГЕРБ са двойкаджии

  • 16 май 2011 14:53

  • 3044
  • 1
Мая Манолова: ГЕРБ са двойкаджии
©

Като политически, определи уволненията на няколко кметски наместници на села от Община Кюстендил, депутатът от БСП и общински председател на партията Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя даде пример с отстраняването на кметските наместници в Преколница, Радловци, Мазарачево, Бобешино, Горановци.

"Това е недопустима политическа разправа от страна на кмета с кметски наместници, свързани с БСП. Става дума за хора с дългогодишен опит, които познават и са ангажирани с проблемите на хората. Няма мотиви, действията му са в резултат на гласуването на съветниците на БСП срещу разпоредителните сделки с общинско имущество и предложението ни за мораториум, 6 месеца преди края на мандата", заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Обвини и депутатите от ГЕРБ, които с промените в Изборния кодекс дадоха възможност на кметовете и за в бъдеще да правят подобни промени.

"Хората от малките населени места бяха лишени от правото сами да изберат своя кмет, независимо от коя политическа сила би бил той", коментира Манолова. Депутатът нарече парламентарната група на ГЕРБ- "двойкаджии", заради решенията на Конституционния съд, който отмени част от текстовете в Изборния кодекс.

Последвайте канала на

3044 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.21 | 10:29

1
ГЕРБ за двойкаджии а ти си курва Галева!!!

Добави коментар

Водещи новини