Мая Манолова: Президентът да състави служебен кабинет

  • 13 юни 2011 08:41

  • 3851
  • 2
Мая Манолова: Президентът да състави служебен кабинет
© Булфото

Според нея оценките на Световната банка потвърждават мотивите на опозицията за внесения вот на недоверие.

Манолова подчерта, че пет месеца преди президентските и местни избори служебно правителство е единственият начин да се гарантира тяхното честно провеждане. “Има всички шансове правителството да падне”, убедена е тя. “Правителството се дави и желаещи да участват в този процес от БСП няма”, заключи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Асен Агов каза, че Синята коалиция не може да подкрепи скритата цел на вота, която е падане на правителството и служебно правителство, съставено от Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Колегата му от Синята коалиция Михаил Михайлов допълни, че правителството управлява хаотично и никакви реални резултати не са налице, затова тяхната политическа сила трябва да си даде ясен отговор относно позицията, която ще заеме по време на вота на недоверие

Според Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, от ДПС на този етап не може да се прогнозира изхода на вота, защото все още не се знае ясната позиция на всички парламентарни групи. “Всяко негласуване за този вот на недоверие означава подкрепа за правителството. Един от мотивите за искането за смяна на кабинета е пълната липса на условия за бизнес и инвестиции след идването на власт на ГЕРБ”, заяви той.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в уточни, че от ГЕРБ разговарят с всички, които ги подкрепят на принципна основа и очакват от тях да гласуват срещу вота на недоверие.

Последвайте канала на

3851 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВЕНЕТА МАРКОВА

2014.06.13 | 13:43

2
Уважаеми управляващи,крайно време е да вземете мерки за стабилизиране на икономиката ни.Мина доста време нищо не се усети от вашето управление от нас обикновенните хора.Ако не е във възможностите Ви дайте други да поемат тази тежка отговорност.Не се увличайте и Вие като останалите да се възползвате от власта си.Молим Ви имаме нужда да дишаме,да работим,храним и да се плащаме данъците! УМИРАМЕ БАВНО!!!
СЕДЕСАР

2014.06.13 | 13:43

1
НЕ УВАЖАЕМИ НЕУПРАВЛЯВАЩИ ДЕМАГОЗИ.НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ПОЛИЦЕЙСКИ ХВАТКИ И ДАЛАВЕРИ. НЕ КАРАЙТЕ ХОРАТА ЧРЕЗ ВАС ДА НАМРАЗЯТ И ОРГАНИТЕ НА МВР И СИГУРНОСТТА! ПОНЕ ТЕ ИМАТ ОЩЕ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА. ВИДЯХТЕ КРАДЛИВОТО И ЛЪЖЛИВО ПЛЕМЕ НАРЕЧЕНО СДС,КАК ИЗХВЪРЧА В ОРБИТА И ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪВЗЕМЕ-ЕДИН ТРАБАНТ ХОРА ОСТАНАХА В ПАРЛАМЕНТА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини