Сидеров надскочи Сакскобургготски, ще оправя България за 365 дни (обновена+видео)

share

По повод шествието на националистите тази вечер в памет на Апостола, лидерът на Атака призова вътрешния министър да не се допускат неидентифицирани лица, за да няма провокации.

Ако МВР и общината допуснат групи, които са неидентифицирани, които ще правят провокации, отговорността е само тяхна, подчерта Волен Сидеров.

Националистите също ще вземат мерки, за да не се стига до провокации. Ако стане напрежение заради невзети мерки от силовото ведомство, националистите обмислят да отидат до сградата на МВР и да изнесат на гръб вътрешния министър. Крайно време е да си ходи, смята лидерът на Атака.

Постът на вътрешен министър трябва да е в ръцете на Атака и само тогава ще има сигурност и ред по улиците на България, настоя националистът.

На въпрос за колко време може да изпълни предизборните си обещания, ако стане министър председател, Волен Сидеров заяви: "За разлика от Симеон Сакскобургготски, аз ще кажа - 365 дни са достатъчни, защото тук имаме разваляне на договори - предостатъчна е една година, тук имаме вдигане на минимални доходи - това става също с прилагане на решения".

Вижте тук какво още каза лидерът на "Атака" в кулоарите на парламента:

Водещи новини

Още новини