Сидеров: В кабинета може да има ремонт

  • 20 февруари 2014 08:16

  • 6811
  • 48
Сидеров: В кабинета може да има ремонт
©

Чл. 9 точка 2 от Закона за общественото осигуряване трябва да се промени и минималната заплата ще стане 500 лева. Щом ставаш премиер трябва да знаеш от къде ще намериш пари. Например да се промени Плоския данък и да се върнат концесиите за злато, то това са милиарди. Има начини, защото в момента България внася и шевните игли. Това заяви лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в сутрешния блок на БТВ.

"Не съм подкрепял този кабинет", каза още той. По думите му премиерът трябва да се отърве от исканията и от натиска на ДПС и БСП. "Това, че те подкрепят не означава, че трябва да имат постове. Може да има принципна подкрепа без облаги във властта", смята още националистът.

На въпрос защо е казал, че иска да е премиер, той отговори, че, за да докажа, че е възможно да се вдигнат заплатите, да се подобри живота. "Ако направите така, защото вие сте влиятелна медия, да стана министър - председател ще видите как ще ги постигна тези неща. По редица идейни точки ДПС и ГЕРБ са много по-близки. Например за плоския данък. Чувам, че можело да станат някакви преформирания в този парламент", обясни той.

По думите му, ако сега не се осигури рязко вдигане на доходите на хората, България ще затъне. Попитан дали е дал срок за изпълнение на исканията, той каза, че срокът е да се бърза, а не да се протакат нещата. "Точен срок, разбира се, може да се сложи. Дори и да има предсрочни избори, то и в сегашния, и в новия кабинет ще е необходимо парламентарно време, за да се случат промените", категоричен е той.

"Трябва да се направи ясен разчет. В "Плана Сидеров" съм разгърнал подробно как могат да се намерят пари, за да се подобри живота на хората, те са гориво, за да се движат нещата", каза Сидеров.

"В рамките на този кабинет може да се направи ремонт - смяна на вътрешния и на външния министър. Не подкрепих вота на недоверие на ГЕРБ, защото те не казаха какво иска, а обвинява, че не са осигуряване на бежанците достатъчно добри условия, а ние казваме, че те трябва да бъдат експулсирани от страната. ДПС преяжда с власт, а това дразни хората. Премиерът трябва да освободи техните областни управители", категоричен е лидерът на "Атака".

Запитан дали ще напусне НС, той каза, че няма да присъства в парламента, ако се убеди, че тези, които управляват искат да освободят България от колониално робство. "Предстои да видим дали тези мой 10 предложения ще бъдат ли приети", каза Сидеров. 

Националистът заяви, че не са скандирали "оставка" негови представители вчера. СКАТ е доставчик на педерастко порно и това е истината. Именно пред паметника на Левски е мястото да се каже тя. Самият Левски е бил за това да се казват ясно нещата. Нямаме специална група, която да изтласкват журналисти. Имаше изпратени хора, които да смущават митинга ни, помолих полицията да ги отстрани, обясни националистът.

Той допълни, че все още не е разпитан от прокуратурата за скандала на летище Варна и не знае кога ще стане това.

Избираме късен час за провеждането на мероприятието около паметника Левски, за да не пречим на никого. Не е имало хора, които не са успели да поставят цвета, каза още той.

Сидеров заяви, че с ГЕРБ са се разделили, защото Борисов е променил държанието си. Говореше за ЕРП-та като за колонизатори, а след това се отказа да ги изгони от България, уточни още националистът.

Последвайте канала на

6811 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар

2015.04.28 | 21:40

48
МАЧКАЙ ВОЛЕНЕ! МАЧКАЙ, МАЧКАЙ БЕЗРОДНАKТА ПРОДАЖНА МРЪСНА СГАН - АНТИБЪЛГАРСКА! СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ СА С ТЕБ И КАУЗАТА НА АТАКА! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ДА ЖИВЕЙ!!!!!!!!!!!!!

2014.02.24 | 14:02

36
САМО ВОЛЕН ! САМО АТАКА ! Останалите са боклуциии !!!
48 Такт

2015.04.27 | 14:13

47
Волен е шизофреник. Той даде властта на ДПС, сега говори че бил против тях. Що за нормален човек си противоречи по такъв начин? Сега пробва някакви последни номера, защото видя че подкрепата за него се стопи.
Ясно ли е

2015.04.27 | 14:13

46
Такива не трябва да има в следващия парламент, като теб!

2015.04.27 | 14:13

45
Честно казано, очаквам съвсем скоро нови протести и нова окупация!!! Боко, Цоко и ко. да окупират ЦСЗ!!!

2015.04.27 | 14:13

44
Волен Сидеров и Бареков трябва да бъдат затворени в лудницата. Борисов и Цветанов в затвора. ДПС забранена !

2015.04.27 | 14:13

43
BRABO NA ATAKA-TOBA SA ISTINSKI BALGARI-DA QIVEE BALGARIA!!!
Петър_Петров

2015.04.27 | 14:13

42
По находища на злато сме на 4-то място в европа бе хора... Днес обаче печалбата от добив на злато изтича навън, защо? Атака е за развалянето на тези концесионни договори, управлявани от ГЕРБ, които години наред подаряват милиарди левове на чужди съмнителни фирми.Навън изтичат парите ни от тока, от супермаркетите, хипермаркетите, моловете, минералните ни води и мобилните ни оператори. Само за 2010г. уж обедняващите българи са оставили над 10млд.лв. в тези същите чужди фирми. Тези пари на работят за нас, те излизат навън, което значи че не работи за нашето стопанство.
националистка

2015.04.27 | 14:13

41
Той е единственият достоен да бъде премиер на България от 9 години се бори с неговата партия за подобряване на положението в България, но има много хора, които не го оценяват подвеждат се по лъжите на медиите и оставят телевизора да мисли вместо тях . . .

2015.04.27 | 14:12

40
Волене ти нали щеше да ги уволняваш вчера?Какво стана с 10 те точки?Снощи друго ли те съветваха в сараите?Жалък си бе джудже нещасно!

2015.04.27 | 14:12

39
този неуравновесен тип е история! никога повече такива хора в политиката!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини