Вежди Рашидов: Гнусен е въздухът в България

share

Като "голяма национална драма" определи случващото се в БСП депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Бих гласувал за Ивайло Калфин, защото смятам, че той си върши прекрасно работата в Европарламента. Какъв е проблемът да гласуваш за такъв човек? Уморих се да гласуваме за хора, които не ги знаем какви са. Бих гласувал за всеки мажоритарен кандидат, който заслужава - за всеки умен, работоспособен и полезен за България човек", заяви Рашидов.

Той каза, че е изненадан съм от "говорилнята" покрай проблемите в БСП. "България се превърна в една говорилня. Държавата е на много тежко дередже – в икономически, финансов и духовен колапс. При това положение разправиите не могат да донесат нищо добро. Енергията на протеста също беше похабена. Държавата ни отива "на кино". След 20 г., ако и последният образован и инициативен българин напусне държавата, тук ще управляват "Атака" и ДПС", заяви депутатът от ГЕРБ.

Той определи думите на Лютви Местан за коалиция "Мишо Бирата" като "страшна дивотия” и заяви, че по същия начин може да каже, че около ДПС е имало коалиция "Мирчо Циганина". Бойко Борисов, както всеки български гражданин, може да се среща с когото си поиска. Не можем непрекъснато да живеем с мисълта, че някой ни подслушва и ще ни компрометира. Ако така ще живеем, накрая и аз ще си вдигна чукалата. Не е здравословен въздухът тук, гнусен е въздухът. Всичко това тръгва от парламента. В България в момента се води една война, която се води с изпражнения. От нея никой не може да излезе победител. Накрая ще има само изцапани. Цялата тази помия трябва да спре", каза още Вежди Рашидов.

Водещи новини

Още новини