Ивайло Калфин: Не съм предател

  • 15 януари 2014 07:48

  • 2574
  • 6
Ивайло Калфин: Не съм предател
© Булфото

„Решението ми да оглавя листата на АБВ за евроизборите не е предателство“, каза Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия.Той поясни, че не може да разбере кое е предателството в постъпката му при условие, че приключва мандата си като евродепутат от БСП. „Наш опонент не е БСП, а начинът по който се управлява държавата“, добави той.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска съобщи, че бил предупредил Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за това, което ще предприеме още в неделя. „Риториката в БСП напомня 60-те години и Сталинизма. Аз приключих ангажимента си с партията. Последният ми разговор със Станишев беше в неделя и всички знаеха какво ще правя. Не е вярно, че той не е знаел какви са намеренията ми”, заяви водачът на листата на АБВ за евроизборите.

Той каза още:„Станишев се опита да ме убеди да остана в плановете на партията за следващата евролиста. Имах няколко разговора със Станишев, аз нямам никакви претенции към ръководството за пост, който биха ми предложили. Аз съм изключително благодарен на колегите, с които съм работил“.

На въпрос как се финансира АБВ, Калфин отговори, че формацията няма много разходи, освен тези, които са направени около пресконференцията. По думите му, АБВ няма да провежда скъпа кампания за евроизборите., защото няма да може да си позволи това.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска бе категоричен, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма никакво отношение с АБВ. Калфин отново повтори, че ГЕРБ е основният политически опонент на АБВ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2574 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.01.17 | 13:12

6
po utupkania put na petar stoyanov ura
иван

2014.01.17 | 13:12

5
ПЪРВАНОВ И КАЛФИН СА ПРЕДАТЕЛИ !!! ХОРА ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ! СМЕЕХМЕ СЕ НА ПЕТЪР СТОЯНОВ А ЕТО ПЪРВАНОВ НАПРАВИ НЕЩО В ПЪТИ ПОВЕЧЕ. СРАМУВАМ СЕ ОТ ТЯХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ!!!

2014.01.16 | 21:12

4
В тази партия всички сте ПРЕДАТЕЛИ! Мършии.....

2014.01.16 | 21:12

1
Има хора,които комунистите наричат ''предатели''.Калфин каза ясно какво мисли за Станишев,за остарелите му похвати и започва начисто.Все повече хора ще напускат БСП,колкото и МАЯ да отрича.
ани

2014.01.16 | 21:12

3
Доблестните хора у нас ги плюят,стига палякът станишев нагло да дескриминира всичко свястно
ОМИТАЙТЕ СЕ ДРУГАРИ КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ

2014.01.16 | 21:12

2
СТИГА СТЕ СЕ ИЗВИНЯВАЛИ АМИ ВКУПОМ СЕ ОМЕТЕТЕ ОТ ВЛСТТА. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ? АМИ ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ КАПИТАЛИСТИ. КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ СТАНИШЕВ И МОНИКА ТА СЕ СТИГНЕ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ДРУГАР ОТ ИБ И ВПС НА БСП. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ СВИНАРЯ, ДОБРЕВ КАЛОТИНЕЦА, КУТЕВ, НИНОВА, КАДИЕВ, ОВЧАРОВ, ПЕТКОВ, УЗУНОВ .... . АМИ ТЕ ВСИЧКИ СА КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ. А ПЪК ЗА ПРЕД РОМИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ДРУГАРИ. ОЛИГАРСИ КАПИТАЛИСТИ СЕ КЪЛНАТ В ИДЕАЛИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ. КОЩУНСТВО ДРУГАРИ. ИЗМИТАЙТЕ СЕ ОВРЕМЕ . ИНАК ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ С ТОЯГИТЕ И КАМЪНИТЕ. ПРЕСТЪПНИЦИ.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини