Нинова: Продължаваме напред! Не мислим за предсрочни избори

share

"Не мислим за предсрочни избори. Мислим за европейските избори през май месец с всички изпитания, пред които сме изправени от няколко дни", заяви пред журналисти в парламента зам.-председателят на ПГ на Коалиция за България Корнелия Нинова.

Продължаваме напред, правим листа, излизаме с платформа, правим конгрес и тръгваме на избори, подчерта Нинова.

На въпрос дали ще се правят опити да се изключи Георги Първанов от БСП, Нинова отговори: „О, не, на тези въпроси не мога да отговоря. Моля да са към някой от Изпълнителното бюро, от ръководството, където обсъждат в детайли ситуацията”.

Относно това дали са основателни критиките, че председателя на БСП е слаб и решенията се взимат в тесен кръг, Нинова заяви: „Не споделям това становище, чували сме тези критики и в рамките на Националния съвет, и публично. Лично аз стоя на друга позиция, а именно, че за тези 7-8 месеца, в които работи парламента и правителството, БСП свърши сериозна работа, изпълни сериозна част от ангажиментите си. Това е истинският тест дали си вършим работата, а не лични разправии и обвинения, удари под кръста и т.н. Не искайте за 6 месеца всичко да се свърши”.
 

Водещи новини

Още новини