Корнелия Нинова: Две са темите за вота на недоверие

  • 12 юли 2011 09:03

  • 1331
  • 1
Корнелия Нинова: Две са темите за вота на недоверие
© Булфото

Една от темите, обсъждани с другите парламентарно представени партии, е цялостната политика на управляващите:

„Другата е за вътрешна сигурност и обществен ред и за провала в работата на министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Все още не сме се спрели на една от двете теми. Търсим възможно най-широката подкрепа, за да преценим коя от двете теми да бъде, тъй като няма време до края на този политически сезон за два вота. Последният вот на недоверие показа, че ГЕРБ са в парламентарна изолация - те бяха подкрепени само от ГЕРБ и от няколко независими. Затова разчитаме сега на подкрепа и на колеги от другите партии. Ще решим, може би тази седмица, в следствие на разговорите кой от двата вота ще внесем и отиваме към дебати.”

Относно предстоящите местни избори Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за обяви, че кандидатът на БСП за кмет на Петрич е банкерът Борислав Коларов.

Последвайте канала на

1331 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
избирател

2011.07.15 | 18:40

1
Щом сте решили да внасяте вот на недоверие не трябва като СДС да се двоумите,защото времето лети-а народа се надява единствено на ВАС да го защитите и да го избавите от това вредно и репресивно управление на ГЕРБ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини