ГЕРБ: Не стоим зад инцидента със Сидеров

share

Депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов отхвърли всякаква възможност ГЕРБ да стои зад провокирането на инцидента с Волен Сидеров и категорично отрече да има връзка с хората от инцидента на варненското летище.

"Имам предположение, че надали Сидеров сам ще се откаже от имунитета. Трябва да се извърши разследване на извършените действия", заяви той пред БНР.

На въпрос за бъдещата работа във втората сесия на 42-рото Народно събрание, Данаил Кирилов каза: "Въпреки омерзението, винаги сме работили добросъвестно за това да има опозиция в парламента. Нашите избиратели смятат, че това е наш ангажимент, ние ходим на работа в парламента, въпреки дълбокото ми убеждение, че този парламент е толкова абсурден и недопустим:.

А работата по новия изборен кодекс Кирилов коментира така: "Смятам, че форсирането на приемане на нов изборен кодекс ще създаде проблеми. Претендира се, че ще се приеме нов нормативен акт, а всъщност предложението над 95- 96 процента повтаря правилата на действащия изборен кодекс, който беше обруган и критикуван".

Водещи новини

Още новини