Мълчанието на ДПС и БСП за скандала с Волен Сидеров е опасно и много подозрително

bulphoto
share

Мълчанието на ДПС за поредния скандал с Волен Сидеров е опасно и много подозрително. Това заяви политическият анализатор Осман Октай, който бе и дясна ръка на Ахмед Доган дълги години, пише "faktor.bg".

Под съмнение е дали тази партия наистина е проевропейската и демократична, или прикрита фасада на някакви задкулисни интереси.

Според Октай мълчанието на Лютви Местан доказва, че ДПС и "Атака" са скачени съдове и взаимно се обслужват.

"Да не забравяме, че преди години ДПС нямаха реакция и след нападението на джамията в София от националистите на Сидеров. Реално скандалите на Сидеров вършат добра работа на Доган. Но БСП и ДПС не могат повече да заблуждават обществото с истинската си същност. Носят от девет кладенеца вода за да обясняват вече седем месеца, че нямат нищо общо с "Атака" и не са зависими от нея , а сега изпуснаха стратегическия момент да се разграничат от хулиганските им и фашистки действия".

"Станишев дискредитира не само българските, но и европейските социалисти с това мълчание. Срамно и позорно е поведението на БСП и ДПС, но ще платят висока цена за това. Сидеров ще им свали правителството", завършва Октай.
 

Водещи новини

Още новини