Корман Исмаилов: ДПС ще се срине с гръм и трясък

share

Преди две години, когато ни изключваха от ДПС, критикувахме точно тези практики в политиката. Беше ми възложена задачата да излизам по медиите и да казвам колко е морален хонорарът на Ахмед Доган за "Цанков камък", но аз възразих. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" (НПСД) Корман Исмаилов.

"Нещата трябва да се случват над масата, а не под масата. Всичко това прозираше и аз отказах да бъда част от политическата част на мафията. Ако съберете имотите и сараите на всички тези политици, може би дворецът на Чаушеску в Букурещ, ще ви се стори като къщичката на Баба Яга. Всичко това продължава. Бисеров напуска страната, но напускат страната и младите и образовани хора. За какво бъдеще говорим? Държавата все повече ни се стопява и изчезва. Ставаме все по-бананова република в рамките на Европейския съюз. За съжаление, и без банани", заяви Исмаилов.

"Колкото повече парите са концентрирани в малко хора, толкова повече те продуцират власт. Властта продуцира пари и "чадъри" над определени кръгове. Хора като Камен Костадинов, Йордан Цонев и Делян Пеевски бяха докарани в ДПС и им беше дадено огромно влияние. Съжалявам Лютви Местан, който си чупи езика да обяснява как случая с Бисеров е частен и всичко в партията е чисто като майчино мляко. Това вече не е партия, това е корпорация. Някои от членовете за ДПС стават пушечно месо. За мен няма съмнение, че един ден ДПС ще се срине с гръм и трясък. Това ще стане много по-рано, отколкото много хора очакват", каза още лидерът на НПСД. "След самозабравянето идва възмездие. Аз вярвам, че ако не на този свят, някъде другаде идва възмездие", добави Исмаилов.

Водещи новини

Още новини