Бареков: Аз свалих Борисов от власт

share

Гоних журналисти от кабинета си, каза Николай Бареков по ТВ7.

Журналистът, който бе гост на Емил Кошлуков, посочи, че не искал да го занимават с глупости от типа на кой да бъде гост в предаването. За отразяването на протестите той призна, че е допуснал грешка. Бареков не отрича да е бил с Бойко Борисов в добри отношения. Но аз го свалих от власт, допълни Бареков, като коментира намерените преди изборите на 12 май бюлетини в Костинброд. Бареков обвини Борисов, Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев за фалшивите документи. Разривът с Борисов настъпи в един момент, защото се опитвах да оправя ГЕРБ отвътре. Когато Борисов бе никой, аз му давах трибуна, категоричен бе Бареков.  Борисов направи една-единствена грешка - той се откъсна от български народ и стана глух за неговите проблеми.

Бареков заяви, че е платил автобус на бабите от родопското с. Забърдо, които написаха песен за журналиста. 

Журналистът предлага трудова мобилизация за хората, които нямат образование. В т.нар казарма той ще учи сутринта, а след обяд ще работи по обществени проекти. За хората с основно образование ще служат 6 месеца, а другите - 3. Аз съм мъж, а един мъж трябва да борави с оръжие, по този начин той се аргументира за влизането на висшистите в казарма. 

Моят проект не е месиански, няма да има цар. Аз ще приема експерти, но не и лица участвали в изпълнителната власт. Нашата програма ще се прави на регионален принцип. Бареков обвини Пламен Орешарски в кражба на идеи от праграмата на българия без ценцура. Премиерът  е кукла на конци на Сергей Станишев и Лютви Местан.

Бареков заяви, че ще участва на изборите за ЕП, защото така повели съдбата и ще отида, облякъл бялата риза. Дотогава ще имаме нещо като програма, допълни той. Бареков призова да се кандидатират и Борисов и Станишев. 

Водещи новини

Още новини