Бинев и Симеонов: Ние сме алтернативата на "Атака"

share

Ние сме алтернативата на "Атака". Телевизия СКАТ и НФСБ бяха най-последователни в критиките срещу ГЕРБ и диктатора Бойко Борисов. Оставете настрани глупостите, които Волен Сидеров говори.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Валери Симеонов от НФСБ. Той коментира заедно със Слави Бинев общият им политически проект и горещите теми от деня.  Двамата се познаваме и изпитваме голямо уважение един към друг. Споделяме еднакви ценности и поставяме интересите на България на първо място. Към момента водим преговори с още две партии за вливане в нашата коалиция, каза Симеонов. Управлението на Бойко Борисов беше трагично. Не може да се говори за сериозни постижения по негово време. Управлението на Пламен Орешарски се провали още в първите си дни с тези скандални назначения. Хората не протестират срещу Орешарски, а срещу участието на ДПС във властта, категоричен беше шефът на телевизия СКАТ. Няма никакъв шанс ГЕРБ да се върнат на власт. Ние нямаме такава цел. На власт трябва да дойдат истински патриоти. Изключено е това правителство да изкара до май другата година. Необходими са незабавни предсрочни избори. С техните социални мерки подобриха състоянието на циганските майки и деца. Това са популистки мерки, обясни Симеонов.

Хубаво е, че диктаторът Борисов си отиде, каза Бинев. Пламен Орешарски е добър специалист, но явно не му позволяват да взима решения сам. Кукловодите на Орешарски са ДПС, категоричен беше Бинев. ДПС ръководи държавата. БСП нямат много права и не могат да си казват много думата, убеден беше той. Борисов се е компроментирал достатъчно, за да се върне на власт. ГЕРБ и БСП са началото на едно и също нещо, а именно на политическото статукво. Истинската опозиция е извън парламента. В народното събрание няма опозиция. Да сте видели срещу някой бивш управляващ да е повдигнато обвинение и да е произнесена присъда? Тези хора си играят игричките и си разпределят баницата, заяви Бинев.

Водещи новини

Още новини