Сидеров: Опасно е да има нови предсрочни избори

share

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров смята, че нови предсрочни избори са опасни, защото ще заличат следите от управлението на ГЕРБ.

"Подхвърлят се дати за нови избори, но без аргументи", подчерта Сидеров. "В момента имаме законно избран парламент, дали се харесва на някой или не, това е парламентът, имаме законно избрано правителство, дали се харесва или не, също е друг въпрос и не виждам да има причини в момента за предсрочни избори", поясни той, предаде БТВ.

"Парламентарната група на „Атака“ ще поиска допълнителни разяснения по предложението за актуализация на държавния бюджет", каза още Волен Сидеров.

"Ще поканя финансовия министър да каже какво има предвид, за да можем да отсъдим "за" или "против" сме. Моето мнение е, че ако има заеми, те трябва да отиват за технологично развитие и за нещо, което да раздвижи икономиката, а не да бъдат за потребителски цели, изядени набързо и след това да тежат", заяви той.

Сидеров не пропусна да обвини ГЕРБ, БСП и ДПС в задкулисни игри и прогнозира, че скоро трите партии ще започнат да работят заедно в парламента.

Водещи новини

Още новини