Волен Сидеров и депутати в меле с екип на СКАТ на бензиностанция (снимки)

  • 05 юли 2013 19:20

  • 29131
  • 186
Волен Сидеров и депутати в меле с екип на СКАТ на бензиностанция (снимки)
© Булфото

Отново сблъсък между лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и журналисти. Екшънът се е разиграл днес следобед в крайпътна бензиностанция, съобщи БТВ. Журналистите от телевизия СКАТ дават показания в полицията в Бургас.

Ето какво пише за случая регионалният сайт "Флагман": "Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, депутати от "Атака", сред които Десислав Чуколов, Димитър Димов и Миглена Александрова и 4 яки мъже с вид на мутри нападнаха екип на телевизия СКАТ. Екшънът се разигра днес следобед пред очите на десетки свидетели на бензиностанция OMV при входа на Бургас откъм АМ "Тракия". Сидеров е посочил един от операторите на СКАТ ТВ като виновен за разигралия се скандал".

"Това, което се е случило на бензиностанция ОМV е стълкновение – имало е дърпане, бутане, блъскане на хора. В момента гледаме записите на бензиностанцията, за да изясним детайлите" заяви директорът на ОД на МВР-Бургас комисар Милен Димитров, след като напусна сградата на Пето РУП около 18,40 часа, заедно със заместника си Калоян Калоянов. В това време Сидеров и групата му вече бяха отпрашили в неизвестна посока. "Към Пето РУП пътува районен прокурор, който ще започне разпитите. Аз поканих двете страни – на журналистите от СКАТ тв и г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да освободят бензиностанцията при входа на града и да дойдат в управлението, за да се изяснят нещата. Както виждате, едната страна е вътре. Господин Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обеща да съдейства за изясняване на случая, но не знам защо не слезе от автомобила си", заключи Димитров, информира "Флагман".

"Попитахме г-н Сидеров колко му струва гласът за подкрепа на правителството. Той стана много агресивен, другите депутати също, нападнаха мен и четиримта оператори, започнаха да ни блъскат и да ни ритат. Бяха общо 15-20 души", разказа журналистката Ваня Чечева. Операторите твърдят, че лично Сидеров ги ритал в бъбреците, в краката и в задните части. През това време Деница Гаджева нападнала също с шутове Ваня Чечева. "Гаджева ме риташе по глезените и кокалчетата. Страшно ме болят краката сега", оплака се Чечева, цитирана от "Стандарт".

Журналистите от СКАТ твърдят, че депутатите са ги наричали селяни и наркомани. Те са успели да запишат почти целия екшън с камери, въпреки че хората на Сидеров са се опитали да ги натрошат. "Това е поредният инцидент с наши журналисти. Депутатите от "Атака" и лидерът им се държат като стадо павиани. Обиждали са и полицаите, които са пристигнали. Униформените са ги повикали да дадат показания, след това те са отишли до Пето районно с колите си, но не са влезли и са си тръгнали. Вече сме в една изключително ненормална ситуация благодарение на позорната сделка, сключена между БСП, ДПС и "Атака". Управляващите си заравят главите в пясъка и се правят, че не виждат нищо. На това безобразие трябва да се сложи край преди България да се е превърнала в планетата на маймуните", коментира собственикът на телевизия СКАТ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Привечер Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заедно с 20-ина човека обсади редакцията на СКАТ в жк "Зорница" в Бургас. Атакистът с мегафон в ръка призова Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 да излезе навън. Съсобственикът на СКАТ и съпредседател на НФСБ се появи, но не на улицата, а на балкона. Той се съгласи на диспут, но само ако бъде осъществен в телевизионното студио. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа отказа категорично предложението и продължи да настоява за среща на улицата. На място има няколко полицаи, но засега не се е стигнало до ексцесии.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и обкръжението му пред редакцията на СКАТ

Снимки: Флагман.бг

Последвайте канала на

Константин Тодоров
29131 186

Свързани новини

Коментари 186

Добави коментар
Боздуган

2013.08.21 | 19:40

186
СЪОБЩЕНИЕ!!!!!!!!!!! ДНЕС ВОЛЕН Е БИЛ НА КОНТРОЛЕН ПРЕГЛЕД В БУРГАСКАТА ПСИХИАТРИЯ -горе в морската градина. ПРОЧИТАЙКИ ЕПИКРИЗАТА СИ--НАПРЕДНАЛА ШИЗОФРЕНИЯ придружена от тежки ЕПИЛЕПТИЧНИ ПРИПАДЪЦИ .ТОЙ ИЗПАДА В ПЪЛЕН ДЕЛИРИУМ.НА ИЗХОДА ОТ БУРГАС НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА СЕ ОТСКУБВА ОТ САНИТАРИТЕ СИ И С ПЯНА НА УСТАТА СИ ЗАХАПВА ЕКИП НА ТВ СКАТ
Болен Сидеров

2013.08.21 | 19:39

185
Това ,че волен е луд всички го знаем.....Чудно ми е дали хората които го подкрепят са луди,или много прости???
m.markov

2013.07.10 | 19:22

11
Взели са много кинти
Болен Лидеров

2013.07.10 | 19:23

18
Този се вживява като някакъв лидер на всичко.
ЗУМ

2013.08.21 | 19:39

184
ТИ ЛИ СИ СЛЯП И НЕ ВИЖДАШ ВОЛЕН ВОДИ ОТКРИТА ВОЙНА С МАФИЯТА.ЩОМ СИ ПРОТИВ НЕГО ЗНАЧИ ЧЕ СИ С МАФИЯТА,ЗНАЧИ ЧЕ ПОДКРЕПЯШ ОЛИГАГСИТЕ.

2013.07.10 | 19:50

183
Луд умора нема!
v

2013.07.10 | 19:50

182
na Volen mu lipsva Kapka
варна

2013.07.10 | 19:49

181
Винаги е било ясно че Атака и ДПС са две страни на една монета.Атака е измислена от Доган за обединение на електората ...........това всеки го знае ама сега лъсна съвсем.Намаза си дупенцето с вазелина и пристана на чалмите........Воленка Сидерова.Пари са туй еййййй......не мож отказа.

2013.07.10 | 19:49

177
№ 135-Ти не си варна , ти си пу..а майна!

2013.07.10 | 19:49

180
ало белоглавия резняк - сокерес бе мангал

2013.07.10 | 19:49

179
белия плъх е кардараш
варна

2013.07.10 | 19:49

178
И от цялата работа само мангалите, чалмите и комунистите се кефят........добре я оправихме - всичо е в ръцете на едно лудо джудже.........за смях сме на света. Даже Жириновски не успя така да се осере.......а той умее и му се оттдава.
варна

2013.07.10 | 19:49

176
Опааааааааааа..........тука има и други булки на манафите изменници........и се обиждат даже. Ами като се режете за пари поне не се обаждайте да ви се смее народа....харчете си парите тихо.....хи хи хи.

2013.07.10 | 19:48

172
Пак ти казвам бе тъпанар не използвай името на града защото си калпав рязан фес!

2013.07.10 | 19:49

175
Ибрикчията сидер ага усеща че края му наближава и вместо да си седне на задника продължава да се излага и да си търси белята. Изтрещял ахмак!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини