Дърева: Ако правителството падне, влизаме в омагьосан кръг на непрекъснати избори

share

“Преходът започва отначало, но в много по-тежка ситуация за българската нация”, заяви Велислава Дърева. Тя продължава да отстоява позицията си, че сегашните протести не са спонтанни. “Знаехме кои са лидерите, когато имаше протести през февруари. В този случай не знаем кои са и когато те се покажат на светло мисля, че много хора ще бъдат разочаровани”, коментира журналистката пред БТВ.

“Да назначиш Делян Пеевски е като да назначиш Бойко Борисов за главен секретар на МВР”, коментира още тя Велислава Дърева. Според нея Пламен Орешарски е бил похарчен абсолютно осъдително.

“Това, което се случва днес, означава, че оттук нататък всеки, който не е успял да влезе в парламента може да поиска реванш и поправителен изпит. На практика всеки може да бламира законно избран парламент”, убедена е журналистката. Тя чертае в мрачни краски перспективата правителството да продаде оставка.

“Ако сега падне правителството, ще влезем в омагьосан кръг на непрекъснати избори, когато някой вечно ще бъде недоволен от резултата. Няма да излезем от тази дупка”, твърди Велислава Дърева.

Водещи новини

Още новини