Гуцанов: Оставката на Станишев не стои на дневен ред

  • 02 юни 2014 08:16

  • 2841
  • 18
Гуцанов: Оставката на Станишев не стои на дневен ред
©

Три пъти на евроизбори допускаме една и съща грешка. Не успяваме да покажем добре това, което правим. За жалост това е една наша грешка в последните 20 години.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Борислав Гуцанов, член на Изпълнителното бюро на БСП. Грешката е на ръководството на БСП. Ще дам само един пример, по времето на тройната коалиция се оказа, че сме направили много повече пътища и магистрали, отколкото по времето на управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В момента не може да се говори за оставка на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Трябва да анализираме ситуацията и тогава да преминем напред. Това ще помогне на кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и на мандатоносителя. По-важното е хората да усетят промяната и икономиката да тръгне. Намалихме два пъти цената на тока. Ето това е нещо, което не успяхме да разясним и покажем на хората. ГЕРБ искаха да увеличават тока, а ние го намалихме, категоричен беше Гуцанов. АБВ няма да има дълъг политически живот. На тези избори те успяха да помогнат по всякакъв начин на нашия основен политически опонент от ГЕРБ. Не считам, че ДПС ще имат по-голяма роля в управлението на държавата. Напротив. Ще видите, че БСП, като партия мандатоносител, ще има много по-голяма роля. Най-важното е да има стабилност на държавата, кабинета и мандатоносителя. Оставки не са необходими към този момент, повтори Гуцанов.

В студиото гост беше и журналистката Велислава Дърева. Тя също коментира политическата ситуация в страната след евроизборите. БСП е един от големите губещи. "Атака" изчезна, а ГЕРБ загубиха 400 000 гласа. Единствено ДПС показаха добри резултати. Те нямат проблем да се явяват на избори. Другото е, че още един проект на олигархията влезе в Европарламента. Говоря за България без цензура, каза Дърева. Оставката на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на няма да реши проблемите на БСП. Не оставките решават нещата. БСП трябва да промени себе си. Лявата партия от доста време взима един голям десен завой. Аз говоря, че има нужда от свиване на ляво и БСП трябва да се върне към корените си. Хората на протестите имат леви идеи и виждания, но наричат себе си десни. Това е странното. В България всичко е наопаки. В цяла Европа има националистическа вълна, а тук такова нещо не видяхме. В цяла Европа ЕНП губи позиции, тук печели, обясни журналистката. Бързи предсрочни избори не са необходими към този момент. БСП в тази кондиция едва ли ще иска да има такива. "Атака" също. Със сигурност е необходим ремонт на кабинета. Не знам дали е имало среща между Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от по тази тема. Това правителство трябва да реши въпросът с "Южен поток", защото той е от изключителна важност за България, завърши Дърева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2841 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2014.06.04 | 12:27

18
НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА ОСТАВКАТА НА СТАНИШЕВ. ХОРАТА НЕ ИСКАТ БСП

2014.06.02 | 22:18

14
samo bsp
Аз

2014.06.04 | 12:25

17
И Костов така се инатеше, не искаше да се откаже от поста си в СДС - видяхте го до къде стигна! Тоя е по-страшен! Ще съсипе не само БСП, но и държавата! Само и само да е начело на БСП и да е ограден с неговите си хора! Трябва да го изритат от там заедно със ММ-тата!
barajas

2014.06.02 | 22:42

16
Другарю Гуцанов.Обиждате се за прасетата.А защо вашият мишок се крие и мълчи.Вие всичките сте страхливци.Утре като минат изборите,ще гледате не като болни ами като бити прасета.А мишока ще потъне в някоя дупка като прословутия Жан и ще вика пак че не бил разбран.

2014.06.02 | 22:19

15
bsp padna v dupkata na toaletnata

2014.06.02 | 22:18

13
БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА АТАКА, БСП СА ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОВАЛЕНИ
Червен курник

2014.06.02 | 22:18

12
Червени боклуци , мястото ви е на боклука , при турския активист Сидераст ага !!!

2014.06.02 | 22:18

11
сбогом манго
Хюмне от БКП

2014.06.02 | 22:18

10
За фамозното и с шалче на гърчавото му тяло варненско хюмне на времето Бойко каза,че били особено близки със СерГей и го повтори,като каза-Повтарям-особено близки. Това бе по повод ареста в скъпата му голяма къща,като и до сега не се изясни историята с милионите за автобусите.

2014.06.02 | 22:17

9
Слугинята брани господарката си!
k

2014.06.02 | 22:17

8
Има три жени в България,които не спират от време на време и да дават акъл.Журналистките Велислава,Кристина и гимнастичката Нешка.Как не мирясаха.Що се мислят за фактор в политическият ни живот.После се сърдят,че им викали болни прасета.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини