Едвин Сугарев: Кабинетът "Орешарски" е опасен за България

  • 27 юни 2013 07:46

  • 2705
  • 6
Едвин Сугарев: Кабинетът "Орешарски" е опасен за България
©

Чувствам се добре. Днес е само вторият ден. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Едвин Сугарев, който вчера обяви, че започва гладна стачка в знак на протест срещу кабинета "Орешарски".

"По-близо сме до нови избори. Това се признава дори от Станишев. Очевидно е, че в тази среда този кабинет не работи, няма и да проработи. Очевидно е и че това правителство е опасно за България, тъй като е продукт на политически и икономически сделки. Този кабинет е заченат в грях. Самата предизборна кампания беше най-мръсната, провеждана в България. След това с назначението на Пеевски ни беше казано: "Ние правим каквото си искаме и това е положението". Ако не беше направено това назначение, може би хората пак щяха да излязат по улиците срещу този кабинет, но много по-късно", заяви Сугарев.

"Не съм съгласен, че трябва да бъде променен Изборният кодекс и едва тогава да се мисли за оставка на правителството", посочи той. Сугарев не се съгласи с мнението, че ако скоро има предсрочни избори, резултатите ще са почти същите както на вота през май. По думите му сега в парламента биха влезли някои десни формации, които останаха под бариерата на последните избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2705 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
да

2013.07.02 | 18:06

6
много точно казано! а и като са се подиграли с народа с тия назначения, защо да им гласуваме доверие да променят изборния закон?! не се заблуждавайте, целта им е да се разминат сега, а после ще измислят друга хватка за да се задържат във властта!!!

2013.06.30 | 14:14

5
Един от малкото разумни и смели хора!
лумпен

2013.06.30 | 13:01

4
Ти нали си в „гладна стачка“- от къде имаш сили и да ломотиш?Що не си се гушнеш с Боко Тиквата и не се възнесеш към Св.Синод - там ви е мястото
Боздуган

2013.06.30 | 13:01

3
Тикво,бандит Борисов,ще влезеш в пандиза,а не парламента!От пандиза ще те пратим при авера ти Мишо бирата!Изрод!
Артилерист

2013.06.30 | 13:01

2
Ееей от тоо по гламаф не сам срещал ! Измислена писарушка с ноогу тъпа философя ! Абе ... ИДИОТИН !
Аз, създадох Бойко Борисов

2013.06.27 | 20:29

1
Бански БОКЛУК ! Винаги си бръщолевил само глупости, такива, както на теб са изгодни и под диктат на твоите " кумири" ! Стига си се правил на "интелектуалец", защото нищо продуктивно не си създал!Скрий се и не показвай повече омразната си физиономия!

Добави коментар

Водещи новини