Капка Георгиева: Аз зарязах Волен Сидеров

share

Национал-демократичната партия днес има рожден ден и навършва една година. Това се похвали в предаването "Нека говорят" Капка Георгиева.

Както се държи в личния си живот Волен Сидеров, така се проявява и в политиката - прави предателство. Това обяви тя на въпрос за мнението й за подкрепата на лидера на "Атака" към новото правителство.

Аз сложих край на връзката ни, аз казах: "Дотук сме!". Не можеше да ми бъде оплювано името в цяла България по този начин - да ме забъркват в някакви турски сериали. Мотивът ми да напусна Волен бе личен. Но той даде пресконференция, на която имаше нападки към мен, така и неразбирателство ни се превърна в публично. Ние с него минахме през много перипетии и в крайна сметка така с лека ръка той затри 20 години... Беше ми тежко, сподели тя.

Според нея трябва да има нови избори и това е справедлив ход. Вижда се, че хората в парламента не са изборът на народа, коментира Георгиева.

Според нея не трябва да има държавна субсидия за партиите. Тя обяви, че Национал-демократичната партия се издържа от средствата от международната коалиция на националистите.

Водещи новини

Още новини