Станишев: Нямах представа за мащаба на подслушванията у нас

share

Не можех да предположа за мащаба на това организирано незаконно подслушване на ГЕРБ, когато получих въпросния сигнал. Дадох го на прокуратурата, защото съдържанието му е стряскащо и е недопустимо това да се прави в една европейска стана, където трябва да има върховенство на закона. Това заяви Сергей Станишев по повод внесения от него сигнал за незаконно подслушване на политици и скандалният разговор между Борисов, Кокинов и Найденов.

Лидерът на БСП заяви, че не се е запознал с новата порция СРС-та.

По думите му 400 млн. лева са похарчени за подслушване, а е можело те да бъдат дадени на майките, на пенсионерите, на бедните.

"Цялата държава бе подчинена на една клика. Г-н Борисов и г-н Цветанов трябва да се извинят на хората, които повярваха в тях и да мълчат. Такова чудо не е било в България. Тотален рекет и смезване на малкия и средния бизнес у нас. Един човек от бизнеса ми разказа как отиват при него и му казват, че има нов управител, той отговаря: "Как така, аз си имам управите?!". След което му показват хора от НАП наредени под прозореца му и му обясняват, че трябва да направи разумния избор", обясни още червеният лидер.

Борисов и Цветанов съсипаха институциите, няма да правим коалиция с тях, категоричен е той.

Водещи новини

Още новини