Станишев: Нашата кауза е България на промяната

  • 01 май 2013 12:26

  • 3687
  • 60
Станишев: Нашата кауза е България на промяната
©

На организирания първомайски митинг в центъра на София от БСП кандидатът за премиер на Коалиция за България и водач на листите на социалистите в Пловдив и Плевен Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в заяви пред събралите се симпатизанти, че за съжаление днес е празник на протеста и безработицата.

"Разлюлейте балоните и знамената. Честит празник! За съжаление, днес е празник на безработицата и на протеста. Това ни дариха властимащите, това ни подари ГЕРБ”. Той се обърна към митинга с думите: „Ние не сме хора, не сме партия, която е свикнала да вика долу, а винаги е вървяла със словото победа. Вие сте от различни краища на България, но дойдохте, за да протестирате. Данаилов добави, че в момента цялата страна е „тапицирана в синьо” и „Имаме воля”.

„Единствената политическа сила, която може да спре ГЕРБ и има волята за това, е Коалиция за България. Това, което ще се случи на 12 май, ще направи така, че на 1 май догодина действително ще празнуваме деня на труда. хората ще бъдат по- усмихнати и по- богати. весели празници напук на всичко и победа”, каза Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

"Сутрин, когато ставаш, да ти се ходи на работа, а вечер с удоволствие да се прибираш вкъщи. Аз вярвам, че това е възможно. И нека на 12 май да направим така, че много българи да намират своето удовлетворяващо работно място. Победа!", зави Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Станишев също честити празника на събралото се множество, предаде репортер на novini.bg. "Аз изразявам нашия гняв срещу това, което се случи през последните 4 години вследствие на управлението на ГЕРБ". Той обясни, че постоянно пътува, обикаля страната и се среща с работещи, пенсионери, безработни. По думите му никога досега трудът на хората не е бил толкова унизен и че никога досега не е виждал толкова много отчаяни хора. "ГЕРБ ни обещаха светло бъдеще, но не изпълниха обещанията си. Тези хора са лъжци, варварска орда. Страната се управляваше със страх, репресии, от интересите на една политическа клика. 4 години те промиваха мозъка на българите, 4 години сме живели в лъжа и още 4 години ни обещават от същото.

На 12 май можем да решим съдбата си да намерим вярното решение и да върнем усмивките на своите близки, на децата ни. Ние не се борим за власт, ние имаме кауза. Нашата кауза е България на промяната. Всеки един човек трябва да живее и работи достойно. Нашата кауза е да създадем 250 000 работни места, ежегодно увеличаване на пенсиите и още пари за майките. Можем да сбъднем тази мечта!", подчерта лидерът на БСП.

Станишев не пожела да коментира скандала с Цветанов.

Последвайте канала на

3687 60

Свързани новини

Коментари 60

Добави коментар
AJ4A

2013.05.13 | 13:53

60
"Благоденствието" на народа е точно такова, за каквото народа мечтае! Просто на народа (или на 90% от народа)дотам се простират мечтите му - да му е ниска сметката за тока, да не си връща заемите, да си ходи на моренце на Китен или Созопол, да се напие в някоя градинка и т.н. Няма високи цени, има ниски доходи!!! Ама високите доходи няма как да дойдат от псевдо бизнесмени, назначавани за такива по линия на ЦК на КПСС и ЦК на БКП!!!! Най-големият работодател в България продължава да е държавата!!! След държавата идват "назначените" за бизнесмени от ЦК на КПСС и ЦК на БКП!!!! Говорят Ви за "път към Европа", но Ви водят инвеститори от Близкия и Далечния Изток!!!! А Вие тичкате да гласувате, за да им осигурите милиарди под формата на държавни субсидии, за да им легитимирате властта пред Запада, за да "подарите" съдбата си в ръцете на комунистически творения, дължащи "рахатлъка си" през годините на БОЛШЕВИШКАТА РЕВОЛЮЦИЯ!!!! Спрете да гласувате за политически карикатури!!!! Не "подписвайте" с бюлетините в ръка сами присъдите си. Не обричайте на бедност и мизерия дори и правнуците си!!!! Държавата плаче за тотална реформа, но тя няма как да се случи АКО 3, 4 ИЛИ 5 МИЛИОНА ГЛАСУВАТ ЗА НАСТОЯЩИЯ "ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ"!!!! Ако икономиката е кръвоносната система на "дявола", съдебната система е неговия "гръбнак" и одкато тези два жизненоважни "органа" на "дялвола" не бъдат "унищожени", всякакви реформи ще изглеждат единствено и само като чиста проба козметични манипулации!!!! Икономиката "мъждука" благодарение на парите на Запада, които "текат" ли "текат" заради илюзията, че правителството се ползва с широка народна подкрепа, че в България има плурализъм и демокрация!!! А за реформа в съдебната система само се говори и нищо не се прави - правят се "прозрачни" избори и назначения, но вижте какви лица се назначават!!! СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ, ПРИЗЕМИ СЕ, СТИГА СИ МИСЛЕЛ, ЧЕ ИМАШ ПРАВО НА ИЗБОР - ПРАВО ДА ГЛАСУВАШ МОЖЕ И ДА ИМАШ, НО ПРАВО НА ИЗБОР НИКОГА НЕ СИ ИМАЛ, поне през последните около 70 години!!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТРУДА

2013.05.13 | 10:38

59
ГЕРБ ПОМОГНА НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ ДА ИМАТ СТАЖ И ПЕНСИИ КАТО НАКАРА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА И ДА СКЛЮЧВАТ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ. НЕЩО КОЕТО СТАНИШЕВ НЕ НАПРАВИ.

2013.05.13 | 10:33

43
Да прав си."ГЕРБ ПОМОГНА НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ ДА ИМАТ СТАЖ И ПЕНСИИ КАТО НАКАРА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА И ДА СКЛЮЧВАТ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ" но за какво ни е трудовия стаж като вдигна и възрастовата граница и няма да можем да доживеем до пенсия
някой

2013.05.04 | 23:41

13
ГЕРБ накара майките да връщат пари..
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТРУДА

2013.05.13 | 10:37

58
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ГЛУПАВ ЗА ДА ПРАЗНУВАШ ПЪРВИ МАЙ НА МИТИНГ НА БСП, СЛЕД КАТО ВОЖДА ИМ НЯМА ТРУДОВ СТАЖ?
С теб сме Серго !!!

2013.05.13 | 10:37

57
С теб сме Серго, мачкай герберастките мафиоти !

2013.05.13 | 10:37

55
ЛИЗАЧИТЕ СТЕ С НЕГО, НО ТРУДОВИТЕ ХОРА НЕ!

2013.05.13 | 10:37

56
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ АРИСТОКРАТ БЕЗ ТРУДОВ СТАЖ И РАБОТНИЦИТЕ ЩЯХА ДА ОСТАНАТ БЕЗ ТРУДОВ СТАЖ И ПЕНСИИ!

2013.05.13 | 10:37

54
И НА СЕР-ГЕЙ И НА МАЙОР ДИАНОВ КАТО ИМ ВДТИШ СЕМЕЙСТВАТА И ОЙ ИМ Е ПОМАГАЛ ЗА ДЕЦАТА, ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВИ ПОМИЯРИ СА. ОРОСТО КОМУНИСТИ!
ВРЕМЕ Е ПРОМЯНА !!!

2013.05.04 | 00:19

8
Защо семействата на проговорилите срещу Цветанов са изтеглени извън страната ??? От какво ги е страх? Да не би да страх от Отвличане ? Що за изрод се оказа Цветанов ?! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА !!!

2013.05.13 | 10:36

53
ДРУГАРИ, НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ ВЕЧЕ!

2013.05.13 | 10:34

49
Изрод е тои изрод, само че за тези които прегрешат, с теб сме Цветане, гони крадците, машениците и измамниците да изнасат семеиствата на луната, само им вземи одкраснатите пари няма значение как.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТРУДА

2013.05.13 | 10:36

52
"Нашата кауза е България на промяната" ЗА БОГАТИТЕ АРИСТОКРАТИ ЗНАЧИ ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ, А ЗА БЕДНИТЕ СЪОТВЕТНО СОЦИАЛИЗЪМ! НАЧЕЛО ФЮРЕР САТАНИШЕВ.

2013.05.13 | 10:35

51
Тези от бсп няма да минат минат 7% после ще кажа че изборите са били фалшифицирани
Провалът на Боко !

2013.05.03 | 06:21

2
Mафиотите от ГЕРБ са не само най-крадливото правителство, но и най-некадърното и безхаберното. Както във всички аспекти на вътрешната политика , така и във външната - ПРОВАЛ батенце !!!! Хората се самозапалват, а някой ми защитават преките виновници за тази Гавра !!!!

2013.05.13 | 10:35

50
Единствения скандал, който стана преди изборите беше, че ГЕРБ са подслушвали "техните" министри, и да подчертая, от БСП не успяха да извадят нито ама нито една далавера. А ти помниш ли БСП какви далавери направиха? 1.8 милиарда лева платени за Белене, Хохегер (жената на Съсела се ущастливи от тази сделка), спрени еврофондове, подписани договори с ерп-тата (ние ядем х*я сега заради тези договори, Цанков камък (Доган лапна 2 милиона), заменки на гори, брата на Сергея бе ощастливен с 707 декара земя за 7 лв кв/м. И най важното, закона за амнистията, който тройката си го прие.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини