"Бойко" в затворническа риза се появи на митинга на БСП

share

В 10:30 започна традиционният митинг на БСП за 1 май. Още преди обявения час, който е 11 часа, започнаха да се събират хиляди привърженици на червените. Те пристигат с автобуси от цялата страна. Симпатизантите носят знамена и балони, предаде репортер на novini.bg.

Затворен е районът от градинката "Кристал" към НС. Хората са на различна възраст. Провежда се концерт. В 11:30 се очаква да пристигне Сергей Станишев, който ще произнесе реч и ще тръгнат към Борисовата градина, където тече празникът на левия печат в България.

Преди минути при събралото се множество се появи група, облечена в костюми като Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Симеон Дянков. Борисов ги води, пременен в затворническа риза.  Групата е от актьори, които са наети от партията. Те предизвикаха еуфория сред хората, като най-много симпатизантите се снимат с Бойко. Хората им дърпат ушите. Преоблечените актьори изразяват негативното отношение към ГЕРБ и това, че управлението им доведе страната до социална и икономическа криза.

По-късно в Борисовата градина симпатизанти сложиха надпис на химическата тоалетна - "Тоалетната на Борисов" и й прикрепиха уши.  Възрастните симпатизантки подаряваха на лидера на БСП терлици, които са ръчно изплетени за дъщеря му.

Водещи новини

Още новини