Лют скандал между Волен Сидеров и Сашо Диков

share

В предаването "Дикoff" Сашо Диков пусна запис със скандал между него и лидера на "Атака" Волен Сидеров, разразил се на 28 март, когато Сидеров за пореден път опита да нахлуе на заседание на правителството. Повод за разпрата е отказът на политика да гостува в предаването на Диков.

"Нямам време, имам да решавам много въпроси. Не си центърът на вселената, за да гостувам при теб, само защото ти дадоха предаване в лъскава телевизия. Аз съм се доказал прекалено ясно, други да се доказват. Не ме е страх. Не се държа махленски, ти се държиш махленски. Ти си страхливец, защото знаеш на кого служиш, а се правиш на мъжкар. Докажи, че си журналист и тогава кани политици. Теб те е страх да от служебния кабинет да не те махнат от лъскавата телевизия", каза по време на караницата Сидеров.

"Ти си мишка. С разни педера*чета се правиш на мъж, с мен не можеш. Няма как да хвърлиш кал върху мен. Ти самият си калта, ти самият си ла*нометът. Защо се занимаваш с мен, занимавай се с Марин Райков. Мъж си само с разни пе*алчета, които каниш. Занимаваш се само с поръчки и нагласени въпроси. Ти си слуга на властта. Смешен си, Сашко", завърши тирадата лидерът на "Атака".

Водещи новини

Още новини