Водещите новини! Жена е осакатена след тричасов побой от ревност, полицаите дошли, видели и си отишли (и още…)

Getty Images/НоваТВ/Novini.bg
share

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 20 септември   

 

„Той се прибра. Погледна ме. И с телефона ми разби устата. Аз просто не разбрах какво стана, попитах защо ме удря. Той продължи да ме бие по лицето и по главата. И като не остана нищо от телефона и го изхвърли. Събори ме на земята и започна да ме рита по гърба, по корема, на други места. Това ставаше пред очите на децата”, разказва Роза.

„Намери една дъска и я удари в главата ми. Тя се счупи на две. Намери и един маркуч, не много голям, 3-4 пъти ме удари с него. В този момент, само като се обърна, до него имаше една голяма лопата. Искаше с нея да ме удари по главата, но аз си сложих ръцете и ме удари по ръцете с нея много силно. След това повтори по краката ми, защото аз бях клекнала. Аз пак си сложих ръцете, удря, удря и я изхвърли. Той ме хвана за ръцете и ме качи на терасата и ме сложи да седна. Имаше един камшик, с който си стопанисват животните. Започна с него да ме налага по ръцете и започна да ме обижда. Аз му се моля и само казвам, че ще разбере, че не съм виновна. Той си отвори една бира. И си седна. Аз бях вече със счупени ръце. Той си пусна музика на колоните и говори с приятели по телефона, че ще излиза. Влезе вътре, изкъпа се, облече се, а децата вътре при мен и трите... гледат ме и плачат”, спомня си ужасяващия момент жената.

Дотук историята е плашеща. Оттук нататък се превръща в абсурдна. Роза е жива заради съседката си, която звъни на 112. С линейката на адреса идва и полиция.

Първи екип полицаи, които не намират причина да задържат насилника. Втори екип полицаи виждат Роза– в спешното в Пирдоп. И предпримеат... отново нищо.

И там, пред спешното в Пирдоп, часове след като я е пребил зверски, мъжът ѝ си прави видео. Освен, че позира до линейката в този момент, още същата вечер решава да качи видеото с лицето си в TikTok. А състоянието на Роза се влошава до такава степен, че я съветват да отиде в друга болница - в Панагюрище. И тъй като полицаите не виждат защо трябва да задържат мъжа ѝ, на Роза не ѝ остава друго освен да пътува до болницата отново с него. Дори ѝ казва, че нищо няма да му направят.

Жена е осакатена след тричасов побой от ревност, насилникът - задържан след три дни

***


Намериха пребито дете да лежи на спирка в Стара Загора

***


„Уникален и безумен автогол си вкара служебното правителство - отговорността е на Главчев, финансовия министър и Агенция "Митници". България, заради Шенген, трябваше да закупи специални скенери и рентгени за контрол на границата. 

Имаше изискване за провеждане на обществена пръчка, но тя се прекрати и се премина на избор на конкретна фирма - огромна грешка. Защото всички, които не искат сухопътен Шенген, сега ще има довод да поискат отлагане“.

ПП-ДБ алармираха: Служебното правителство спря обществена поръчка и се договори с тайна фирма за гранично оборудване

***


Върху членове и симпатизанти около кръга на почетния председател на ДПС Ахмед Доган се упражнява безпрецедентен натиск от страна на държавни институции за всяване на психоза и страх в обществото. Това съобщи на брифинг в парламента Тимур Халилов от ДПС-Доган.

ДПС-Доган се оплака от репресивни действия върху техни членове и симпатизанти: Не само нас, това засяга цялото българско общество

***


Припомняме, че Мюмюн Искендер бе единственият общински кмет в Хасковска област, който открито се обяви, че застава зад Ахмед Доган. След това Общинският съвет на ДПС също подкрепи почетния председател.

Акция на КПКОНПИ срещу кмета на Минерални бани

***


Божанов: Депутат от ДПС-Пеевски често е посещавал Антон Славчев, може да говорим за политическо влияние

***


Голямо количество от изключително скъпия метал америций е открито при секретна операция на Окръжната прокуратура в Пловдив, МВР и държавна агенция „Национална сигурност", научи bTV.

Откриха голямо количество радиоактивен метал при секретна операция в Пловдив

***


Съветът на ЕС съобщи, че одобрява списъка на предложените за нови еврокомисари. Списъкът бе представен по-рано тази седмица от председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

След тази стъпка предстои Европейският парламент да насрочи дати за изслушванията на кандидатите в съответните парламентарни комисии и за гласуване на състава на цялата ЕК на пленарно заседание. Бъдещите еврокомисари ще работят с мандат до 31 октомври 2029 г., се посочва в решението на Съвета на ЕС.

Съветът на ЕС одобри списъка на предложените за нови еврокомисари

***


В случай на победа на Харис Израел най-вероятно няма да просъществува и две години, а евреите ще са виновни отчасти за това, тъй като те имат навика да гласуват за демократи, каза Тръмп.

Тръмп: Евреите ще са отчасти виновни, ако изгубя изборите

***


Израел нанесе десетки въздушни удари по цели в Южен Ливан късно снощи. Това се случва на фона на заканите на лидера на „Хизбула” за „тежко възмездие” за Тел Авив, информира Нова телевизия.

Израел нанесе десетки въздушни удари по цели в Южен Ливан

***


Легендата на италианското кино и една от най-красивите жени в света София Лорен днес навършва 90 години. Лорен е символ на женственост и безспорен успех. София Лорен спечели много от успешната си кариера на актриса.

Тя започва кариерата си като участничка в различни конкурси за красота.

По-късно продължи кариерата си на актриса и това ѝ помогна да спечели нетна стойност от 150 милиона долара, информира CelebrityNetWorth.

София Лорен навърши 90 години

***


 

Водещи новини

Още новини