Акция на КПКОНПИ срещу кмета на Минерални бани

  • 20 септември 2024 11:12

  • 3935
  • 3
Акция на КПКОНПИ срещу кмета на Минерални бани
© Булфото

Акция на КПКОНПИ беше проведена в община Минерални бани. Извършват се обиски и претърсвания в кметския кабинет в общината и в хотела на семейството на кмета Мюмюн Искендер, научи bTV.

Кметът в момента е на посещение в Турция, но вече пътува към България. По телефона съобщи, че ще коментира проверката, след като се запознае на място с причините за действията на службите.

От полицията в Хасково съобщиха за bTV, че са уведомени от МВР, че на територията на областта ще има акция, но те не участват в нея.

Булфото

Припомняме, че Мюмюн Искендер бе единственият общински кмет в Хасковска област, който открито се обяви, че застава зад Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. След това Общинският съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с също подкрепи почетния председател.

Хотелът на семейството на Мюмюн Искендер веднъж вече беше проверяван, когато избухна скандалът с къщите за гости през лятото на 2018 г.

Ахмед Доган напусна централата на ДПС, изпратиха го с аплодисменти

Сн. Булфото

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3935 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Аман

2024.09.20 | 14:28

3
-Аман поредната пушилка за три дена -да се провери колко имота е изкупил и как с кметска заплата може да си го позволи,а даже и с кредити да е и те иска връщане

2024.09.20 | 13:18

1
zaradi 1 4ovek stava tez manipolativni cirkove zaradi dilian peevski koito be6e izgonen po nai dolniat na4in ot turskoto posolstvo sram i pozor
Верно ли

2024.09.20 | 13:37

2
А то цялото Минерални бани знае за далаверите на кмета Искендер и семейството му!

Добави коментар

Водещи новини