Водещите новини! Втора седмица измислени скандали с „Аз съм българче“. ⅓ от страната ще е в грипна епидемия до края на седмицата (и още…)

НоваТВ/Facebook/Novini.bg
share

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 23 януари   

 

След като се успокоиха, че няма да им го „забраняват“, сега се почна другата „гореща тема“, от която псевдо „журналисти“ и „политици“ се опитват да изкарат дивидент – на гърба на лековерните русофили, обичащи русия повече от всичко и мразещи Украйна повече от всичко. 

Авторът на илюстрацията на "Аз съм българче": Книгата е издадена през 2006 г. и няма общо с войната

***


Не „Аз съм българче“, а целия Вазов са забранявали комунистите

***


Вероятно до края на деня ще бъде обявена грипна епидемия в Плевен, Бургас и Варна. Това заяви главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев в ефира на Нова телевизия. 

По думите му процента на отсъствия е по-голям.

"До края на седмицата очаквам 1/3 от България да е в грипна епидемия. Много близо до епидемия са Пазарджик, Перник, Ямбол и София - област. Малко учудващо, че в големия град - София (град) има изоставяне. Всички, които работят виждат, че има отсъствия, нивото на заболеваемост се повишава", отбеляза доц. Кунчев.

Доц. Кунчев с прогноза: Очаквам 1/3 от България да е в грипна епидемия до края на седмицата

***


Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков призна, че е баща на малкото дете на Габриела Славова и намерения убит и подпален Пейо Пеев.

Бившият депутат от ПП Велико Минков е бащата на детето, заради което тъщата удуши Пейо Пеев

***


Ексдепутатът Велико Минков проговори: Габриела се ожени за Пейо 3 седмици преди синът ми да се роди

***


По собствена инициатива Габриела Славова-Пеева е търсила контакт с Министерството на спорта с оглед на биографията и опита си, проведен е разговор, но не е назначавана и не са обсъждани действия за назначаването и в ММС, отговориха от спортното министерство.

Габриела, обвинена за убийството на мъжа си Пейо, искала дирекция в спортното министерство, отказали й

***


Днес разбрах, че моят най-добър приятел, от студентските години, Пейо, е бил убит! В шок съм! Обезверена и моля за съпричастност.

Убит е от тъща си – виден дипломат (Красимира Трифонова) и съпругата му Габриела Славова- кандидат в листата на ПП, в Бургас.

Състудентка на убития Пейо Пеев: Той търпеше системен психически тормоз

***


„Преди раждането на 6-годишното дете, което е на Пейо, се е случило нещо подобно. Тя прекратила всякаква комуникация с него, тайно ражда някъде и се опитва да не го впише в акта за раждане”, подчерта Минков.

В студиото на „Здравей, България” Минков призна, че е получавал „смразяващи съобщения” от Габриела.

Удушеният Пейо Пеев споделил на Велико, че жена му и тъща му се опитват да го отровят

***


28-годишен българин се вряза умишлено с лекия си автомобил "Волво" в бензиностанция на словашката магистрала Д1 край град Търнава, причинявайки щети за около 200 000 евро, съобщиха от националната полиция на Словакия.

Те разпространиха и видео от катастрофата, която е станала в началото на януари т.г.

Мъжът е управлявал лек автомобил "Волво" с немски регистрационни номера.

Българин се вряза с колата си в бензиностанция на словашка магистрала, викал "Аллах акбар"

***


Бизнесменът Васил Божков пътува към следствието. Затова съобщи самият той в социалните мрежи.

"Пътувам към следствието, после ще разберете защо, бъдете здрави", заяви във видео Божков докато го возят в автомобил.

Бизнесменът Васил Божков трябва да се яви днес като обвиняем в Националната следствена служба, за да получи материалите по разследването за нанесени над 500 млн. лв. щети от неплащането на такси от хазартна дейност.

Васил Божков: Пътувам към следствието, после ще разберете защо, бъдете здрави

***


Русия нанесе ракетен удар по Киев и втория по големина украински град Харков, като най-малко двама души са били убити, съобщиха украински представители, цитирани от Ройтерс и Укринформ.

"Експлозии в града! Подробности - по-късно. Не напускайте убежищата!", написа кметът на Киев Виталий Кличко в Телеграм. Той добави, че 7 души са били ранени и няколко жилища са били запалени.

Русия отново подлага на обстрел Киев и Харков

***


Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви, че неговата страна ще получи нови доставки на оръжие от Полша, с цел подсилване на отбраната срещу пълномащабната руска инвазия, предаде ДПА.

"Ще има нов оръжеен пакет доставки от Полша", заяви държавният глава по време на традиционното си видеообръщение към нацията снощи. На срещата му с Туск вчера в Киев двамата обсъдиха и бъдещо съвместно производство на оръжия  и боеприпаси. Третата тема от разговорите, спомената от Зеленски, беше обучението на украински войници в полската оръжейна система.

Зеленски обяви нов пакет оръжейна помощ за Украйна от Полша

***


 

Водещи новини

Още новини