Удушеният Пейо Пеев споделил на Велико, че жена му и тъща му се опитват да го отровят

  • 23 януари 2024 10:42

  • 11214
  • 4
Удушеният Пейо Пеев споделил на Велико, че жена му и тъща му се опитват да го отровят
© Фейсбук - Велико Минков

Зловещо убийство в София разбуни духовете и остави много въпроси без отговори. 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „Алеко” на Витоша. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Оказа се, че жертвата е била удушена, а след това пожарът – инсцениран. Обвинени бяха съпругата на Пейо – Габриела, и майка ѝ.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се счита за негово, тъй като седмици преди да се роди, двамата встъпили в официален граждански брак. Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе. Той имал връзка с майката, която приключила докато тя все още носела сина му в утробата си. 

„Преди раждането на 6-годишното дете, което е на Пейо, се е случило нещо подобно. Тя прекратила всякаква комуникация с него, тайно ражда някъде и се опитва да не го впише в акта за раждане”, подчерта Минков.

Постът, който разтърси мрежите: "Пейо беше един от най- добрите хора, които познавах..."

В студиото на „Здравей, България” Минков призна, че е получавал „смразяващи съобщения” от Габриела.

Той цитира по спомен текста им: „Омразата и завистта са ти стиснали гърлото и кислород не минава в никоя посока. Разбирай го както искаш”. Мъжът, който твърди ще е биологичен баща на второто дете, родено от Габриела, се познавал с убития Пейо Пеев. Той дори му споделил, че жена му и тъща му се опитват да го тровят. Съобщенията били от началото на януари. Удушеният впоследствие мъж дори си направил тест в лаборатория, но той не показал наличие на забранени вещества в кръвта му. 

И майката, и бабата на детето са в ареста и никой не знае кой се грижи за 4-месечното ми бебе, допълни Велико Минков. Още преди раждането му той и адвокатът му са започнали процедура по припознаване на момченцето.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
11214 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.01.23 | 13:02

4
Къде изчeзнаха иcтинските жeни? Съвременните българки са чyдовища.
Емѝ...Ибана съм-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛА

2024.01.23 | 12:33

3
ИМАМ КЛИП , КАК ПРАВЯ 16 000 МИНЕТА НА ЛЮЛЯКА...ДРУГИ КАК ДУХАМ НА ЛЕВСКИ, РАКОВСКИ И БОТЕВ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР-ЛУДНИЦА..✌

2024.01.23 | 11:24

2
Защо все ни избират подобни типове за политици и посланици които след това се превръщат в крадци и убийци. България не заслужава подобно унижение.

2024.01.23 | 10:58

1
ДВЕ ЖЕНИ ПСИХОПАТИ

Добави коментар

Водещи новини