бТВ пак даде трибуна на Божков. Уж темата беше "Левски", но се оказа друга

share

бТВ пак даде трибуна на Васил Божков. Темата на разговора уж беше "Левски", но тя бе залегната само за няколко минути в половинчасовото му интервю.

Въпреки, че съдбата на ПФК "Левски" е на дневен ред в България - така, както всичко около COVID-19, коментарите от собственика на акциите на клуба по въпроса, бяха минимални, за сметка на множеството нападки и обиди по адрес на част от управляващите. 

В момента Божков е в Дубай. Заедно с него е и Георги Попов. Живее в апартамент под наем с пари от приятели, които му дават милион, два, пет...Но тези негови приятели не са българи. Българите се притеснявали да контактуват с него, сподели той пред Антон Хекимян. Страх ги било да не им се случи същото като на него. "Те и вас ще арестуват, че говорите с мен", заяви Божков на Хекимян.

Припомняме ви, че срещу Васил Божков са повдигнати 11 обвинения за ръководител на престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит на подкуп на длъжностно лице, за подбудителство на престъпление по служба и други деяния. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на престъпна група, свързана с убийства, изнасилвания и принуди.

Веднага след първото обвинение Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства.

 

Васил Божков е избягал. Интерпол ще го издирва

 

От Прокуратурата след като потвърдиха местонахождението му, стана ясно, че Божков е арестуван. После се появиха информации, че това не е вярно, но арестът се оказа истина и за него потвърди лично самият бизнесмен. Той се оплака, че в затвор е бил две - три седмици, нямал нищо, дори и номер нямал - все едно не съществувал.

Между оплакванията, обидите и коментарите, все пак Божков заяви, че акциите на ПФК "Левски", основната тема, за която беше уж поканен да участва в "Тази сутрин" по БТВ, ще даде на този, който ги поиска и може да си позволи да управлява клуба. Бизнесменът, известен с прякора Черепа, няколко пъти нападна грубо премиера, министъра на финансите, главния прокурор и хвърли тежки обвинения заради "Левски". 

Обиди като мутри и подлога присъстваха постоянно в речника му, а Хекимян се хващаше за всяка една негова лоша дума и разпитваше обстойно за кого е, и защо се използва по нечий адрес.

Не за първи път Божков хвърля вина върху някой.

Васил Божков хвърли цялата вина в лицето на Димитър Ганев

 

Той е "цар" на това. По подобен начин постъпи в края на януари 2020 година с неговия бивш съдружник в "Националната лотария" Димитър Ганев.

Наблюдава се ясно, че всеки, който му е неудобен, става автоматично виновен.

Днес от Божков стана ясно, че и Степан Хиндлиян е сред тези - виновните за него.

В крайна сметка от трибуната, която Хекимян даде на Черепа, стана ясно едно - той скоро няма да се прибере в България. Просто ги било страх за момента, държавата не била правова.

 

Водещи новини

Още новини