Адвокат Явор Хайтов с официална позиция

Фейсбук
share

Адвокат Явор Хайтов се свърза с редакцията на Novini.bg и изпрати своята официална позиция.

Публикуваме неговото становище без редакторска намеса: 

 

Явор Хайтов

“Втори ден разпространявате очевидно тенденциозно фалшива новина за мен. Не знам за никакви задържани грузинци, не съм им адвокат".

Novini.bg припомня, двама тежко въоръжени грузинци с автомати, бомби и боеприпаси бяха арестувани при спецакция в София, в която е преследван Ролс-Ройс. При акцията трети грузинец е успял да избяга от органите на реда и продължава неговото издирване.

 

Наемни убийци арестувани в София

 

Премиерът Бойко Борисов преди началото на заседанието на Министерски съвет тази седмица съобщи новината за акцията и похвали МВР за проведената акция. Тогава от думите му стана ясно, че органите на реда са преследвали въоръжени бандити, които се придвижвали с Ролс-Ройс.  "Не бях виждал в Ролс-Ройс да се движат. Никой не очаква от Ролс-Ройс да го нападнат", каза Борисов. 

Днес стана ясно и каква е била целта на двамата наемни убийци. Те е трябвало да ликвидират бизнесмените Цветомир и Боян Найденови, научи Novini.bg. 

 

Кого е трябвало да ликвидират килърите от Ролс-Ройса?

 

В края на миналата година братята Цветомир и Боян Найденови сигнализираха нееднократно в свои интервюта, че Васил Божков ги е заплашвал директно с думите "ще ви ликвидирам заедно с Кирил Домусчиев като Манол Велев, Йордан Динов и Тони Наумов". Причина за заканите и заплахите на Божков е отказа на братя Найденови да му прехвърлят компанията си Efbet.  

 

Цветомир и Боян Найденови

 

Цветомир Найденов: Васил Божков ни каза буквално - ще ви ликвидирам заедно с Кирил Домусчиев като Манол Велев, Йордан Динов и Тони Наумов

Водещи новини

Още новини