Цветомир Найденов: Васил Божков е монополизирал лотариите. Този частен монопол е по-лош и от държавния

Аз говоря истината. Нямам друг избор.

Това заяви в предаването "Гостът на Sportal.bg" по Sportal TV собственикът на Efbet Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в. Той коментира темите за разрива в отношенията им с Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от, заплахите за убийство от страна на последния, данните, че "Национална лотария" е укрила 500 млн. лева такси и предложението на Валери Симеонов да се забранят частните лотарийни игри. "Собственик на "Левски" се води Георги Попов. Формално е така. Прочетох информациите за срещата на г-н Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от с феновете на "Левски" и разбрах, че ги е агитирал да излизат на протести. Защо да протестират, защото е платил 100 млн. лева по-малко такси за последната година? В България има много мощни фирми и за мен не е проблем "Левски" да има нов спонсор, който да управлява клуба. Ако ми предложат, бих се върнал и отново бих рекламирал в "Левски". Този клуб е голям бранд и кооперацията между "Левски" и Efbet ще е от полза и за двете страни. Efbet рекламира в много клубове", каза още той.

 

УЕФА разглежда Efbet като американска компания

 

"В момента лотариите са частен монопол, който е по-лош от държавния монопол. Има и държавна лотария, но тя няма шанс да се развие заради частния монопол. Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от плаща по-малко такси от държавната лотария. Аз при всички положение съм срещу всякакви монополи, защото е най-добре да има пазрна конкуренция, но частният монопол е най-вреден", категоричен бе Найденов.

 

Борисов подкрепя предложението на Симеонов за промени в Закона за хазарта

 

Валери Симеонов внесе Законопроект за забрана на частните лотарии

 

"Знам, че спецпрокуратура е започнала разследване, а финансовият министър е разпоредил проверка на нашите данни за неплатени 250 млн. лева такси от фирми на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Не са ни викали за допълнителна информация. Чух, че Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от е викан на разпит, но нищо повече не знам. След като изнесохме тази информация, Божков се опита да се свърже с нас, но ние не вдигахме телефоните си. Баща ми му вдигна. Това стана на 16 или 17 декември. Тогава Божков му е казал, че ще спре помиярската статии и медийните атаки срещу нашето семейство. Вчера пак е търсил баща ми, но и той вече не му вдига телефона. Когато някой те заплашва с ликвидиране, какво да си говориш с този човек? Нашите отношения приключиха на 12 юни, когато ни заяви - Ще ви ликвидирам като Манол Велев, Йордан Динов и Тони Наумов. Възможно е да е искал да каже, че ще ни ликвидира като бизнес, но всички изброени хора, освен Манол Велев, не са между живите. След този разговор започнахме да ходим с охрани, пътят ни е офиса вкъщи и от вкъщи в офиса. Нормално е да има страх, като знам от кой идва заплахата. Познавам Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от и знам какво е правил и вършил", обяви Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в.

 

Васил Божков години наред плаща по-ниски държавни такси и така спестява стотици милиони. Държавата мълчи. Докога?

 

"Това, което се случва в българския хазартен сектор, не е между нас и Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Този човек спъва всякаква конкуренция и от страна българските компании, и от чуждите. Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от лично се е хвалил, че спира издаването на лицензи за хазартна дейност. Прави го чрез Държавната комисия по хазарт. Ние също го изпитахме на гърба си. Някои чакат за лиценз с месеци, години и се отказват, включително чужди компании. 2018 година наши фирми бяха проверени 93 пъти. Преценете вие - 93 проверки за 12 месеца. За какво говорим? Не познавам лично председателят на Държавната комисия по хазарт Александър Георгиев", разкри Найденов.

 

Александър ГеоргиевАлександър ГеоргиевАлександър Георгиев e роден през 1971 г. Има висше юридическо образование от СУ "Св. Климент, председател на Държавната комисия по хазарта (ДКХ)

 

 

Братя Найденови: Божков се разтрепери и заяви - ще ви ликвидирам

 

"Вярвам в нашите правоохранителни органи. На 2 май 2019 година разбрахме, че Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от е блеклистнат за територията на целия Европейски съюз. На него му е забранено и да прави бизнес с американски компании. Неговите фирми скатават повече от 50% държавна такса и това пречи на нормалната конкуренция в хазартния сектор. Като не се плащат нормално държавните такси и се местят от едно място на друго, това вреди на всички останали участници в този бизнес. "Национална лотария" има лиценз за моментна лотария. Законът казва ясно - моментната лотария дължи 15% от оборота. Държавното тото плаща точно толкова - 15%. Защо фирмите на Божков плащат 6,60%? Всички трябва да си плащат така, както пише в закона. Така ще има конкуренция и нека да видим кой какви обороти ще постигне. Как да оцелее държавното тото, когато то си плаща 15%, а частните лотарии плащат 6,60? Как да има конкуренция при това положение? Как да се развива сектора? Установили сме тази нередност и сме сезирали компетентните органи. Не може едни да плащат 15%, а другите 6,60%", категоричен бе собственикът на Efbet. 

 

 

 

Васил Божков

 

 

Цветомир Найденов: Ние сме първите, които се осмелиха да се опълчат на Васил Божков за 30 години

 

Да припомним, че през 2014 г. "Националната лотария" не плати нито един лев данък, в резултат на "забравен текст" в закона, според който, тези игри подлежат на облагане. През 2015 г. бе въведен данък 15% от оборота на дружествата с лиценз за извършване на лотарийни игри. Сигналът на Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в е, че от 2015 г. до момента, "Националната лотария" не плаща дължимия по закон данък - 15%, а заплаща 20% такси от комисионни, което е задължение за друг вид хазартен лиценз. Държавната комисия по хазарта (ДКХ) ръководена от Александър ГеоргиевАлександър ГеоргиевАлександър Георгиев e роден през 1971 г. Има висше юридическо образование от СУ "Св. Климент се държи повече от странно, пазейки пълно мълчание по темата. Според изнесените обвинения от страна на Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в, ДКХ години наред е работела под пълното въздействие на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от, акционер в "Национална Лотария" както и в Еврофутбол, Евробет, и др. Многократно са възпрепятствани множество оператори от издаване на хазартни лицензи в България (б.а. - такива са случайте с Betfair, Betstars, Novibet, и др.). Тази порочна практика трябва да бъде един път за винаги прекратена и държавата е необходимо да се намеси решително.

 

Братя Найденови: Когато Efbet започна да печели, Божков ни сложи в черния списък и поиска бизнеса ни

 

"Нямам представа дали всички компетентни органи са се задействали. Имам само публичната информация, която излиза в медиите. Говорил съм с български хазартни оператори по темата. Един каза, че знае за тази далавера, но няма да сигнализира, защото го е страх. Аз казвам истината и нямам друг избор. На мен гръб ми е истината. Какво мога да направя? Да му прехвърля бизнеса си и после да ме ликвидира с моите пари? Остава ми само да се боря. Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от започна да се интересува от Efbet, когато компанията започна да печели. Преди това той се хилеше и твърдеше, че Найденови ще загубят бизнеса си", разкри още Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в

 

Цветомир Найденов: Васил Божков ни каза буквално - ще ви ликвидирам заедно с Кирил Домусчиев като Манол Велев, Йордан Динов и Тони Наумов

 

"Преди да подадем нашите сигнали ние сме се консултирали с топ юристи. Тяхното мнение е, че тази измама е съшита с бели конци. Имаме записи и сме готови да ги предадем, ако някой прояви интерес. Засега никой не е проявил такъв интерес. Аз битки не водя. Това не и война. Аз излизам и казвам - тук има такива и такива нередности. Ако някой се заинтересова, добре. Ако никой не се заинтересова, животът продължава. Силно се надявам да се спази закона. Ако нарушенията, за които ние твърдим, се докажат, трябва да се спази закона и трябва да има временно отнемане на лиценза от 3 до 6 месеца. Трябва да се платят тези 250 млн. Ако ние не си платим да кажем 25 000 лева такса, а не 250 млн., веднага щяха да приложат закона и да ни отнемат лиценза. Това искам, всичко да се реши по законосъобразен път", завърши Цветмоир Найденов. 

 

Как българи се опитаха да купят румънски журналисти

 

Спецпрокуратурата започна да разследва фирми на Васил Божков

 

Цветомир Найденов: Васил Божков ме заплаши с убийство

 

Разривът между съдружниците в Еврофутбол Цветомир Найденов и Васил Божков е факт

 

Горанов разпореди проверка на комисията по хазарта за несъбрани 250 млн. лева

 

Efbet пред БТА: Efbet не е и никога няма да бъде на Васил Божков

Коментари

 1. 2020.01.20 | 17:09

  Костов Циганина, Васил Василев Черепа, Боко Борисов Тиквата -те докараха България до дъното.

  1. 2020.01.20 | 18:18

   Забрави за луканков, Беров, Попов, Виденов, СтениШеф, Царчето...А и Тато преди всички тях.

 2. 2020.01.20 | 18:04

  Гаранция ,че Черепа е платил на ББ за да може да краде от данаци стотици милиони ! А от ЕС спират мониторига ???

 3. 2020.01.20 | 16:31

  Mnogo AGRESIVNA REKLAMA SE PRAVI
  I NARODA E MNOGO PROST I WARVA

 4. 2020.01.20 | 16:16

  Братя българи, просто не играйте на лотарии. Ние имаме шанс и без лотарии. Най-големият крадец на надежди и ТВОРЧЕСКИ ИДЕИ е лотарията.

  1. 2020.01.20 | 16:23

   не купувайте"...лотарийните билети...знаете на кои....

 5. 2020.01.20 | 14:54

  Тези 250 мил. лв. са внесени със сигурност в касите на ГЕРБ, след като няма реакции от никъде.

  1. 2020.01.20 | 16:22

   и ДПС не реагираха...по тая логика и в техните каси са влезли много парични знаци

 6. 2020.01.20 | 14:56

  Глутницата почна да се самоунищожава!
  Няма повече плячка.

 7. 2020.01.20 | 14:48

  hora ne viarvaite na tozi cirk toi se razigrava ot slugata valerco da se vzemnat pari ot cerepa tce vijdat tce mnogo e ukral I kato si vzemat pazrite vsicko shte si ostane po sataromu

 8. 2020.01.20 | 14:28

  Черепчето спря да пълни гушките ли? Да умре и той и другите отпадъци - мъчително, по възможност!

 9. 2020.01.20 | 14:22

  ХАЗАРТА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН ТОТАЛНО ВЪВ ВСЯКА ФОРМА,,КАКТО Е ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА..ЕДИНСТВЕНО ДА СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР,,,,ТОЧКА

 10. 2020.01.20 | 14:16

  Po Golama Mafia ot was njama

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Трябва ли да се въведе задължителна предучилищна подготовка за 4-годишните?

Трябва ли да се въведе задължителна предучилищна подготовка за 4-годишните?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.