Синдикатите: Най - страшното предстои

share

КНСБ споделя и подкрепя протестите, но осъжда насилието, станало онази вечер", каза в ефира на предаването "Лице в лице" по БТВ Пламен Димитров, лидер на КНСБ.

"Аз бях тогава в Народното събрание. Не бях заложник, но НСО не ни пуснаха да напуснем сградата на парламента. Можеше да излезем от НС организирано, но заедно с журналистите отказахме и си тръгнахме спокойно в 5 сутринта", заяви Димитров. Той също осъди действията на МВР за извеждането на депутати от БСП и ДПС с автобус.

Пламен Димитров отново заяви, че позицията на КНСБ е за избори до края на годината. Според него, трябва до няколко дни да се обяви дата за предсрочни избори.

Д-р Константин Тренчев, лидер на КТ "Подкрепа", каза че трябва да има избори, но избори, които да променят тотално нещата. "Иначе ще продължаваме да циклям", поясни той. "14 актьорски трупи ни минаха пред очите. Един ден всички ще дойдат на нашия акъл", добави Тренчев.

Според лидера на КТ "Подкрепа", трябва да бъде свикано Велико Народно събрание.

"Най - страшното все още не е дошло. Най - страшното ще бъде икономическата катастрофа, която се задава", каза още Тренчев.

Той заяви още, че се учудва как Пламен Орешарски търпи "онези двамата юнаци, които го направиха на луд".

Пламен Димитров съобщи, че утре КНСБ ще поиска среща с ГЕРБ, БСП и ДПС.

Водещи новини

Още новини