Пламен Димитров за стачката в БДЖ: Хората започват да стават гневни

  • 25 ноември 2011 09:03

  • 1365
  • 2
Пламен Димитров за стачката в БДЖ: Хората започват да стават гневни
©

Очаквам ефективната стачка в БДЖ да продължи. В Бургас, в Русе, в Горна Оряховица влаковете спират, в Плевен отново има опит за локаут с подменени от ръководството работници.

Това заяви пред БНТ президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Не знам дали и днес ще броим стачкуващите и спрените влакове, става смешно вече. Отправям апел за отговорност и започване на преговори към транспортния министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и ръководството на БДЖ, защото без преговори няма как да има и споразумение. Хората започват да стават гневни и опитите за локаут не водят до нищо добро, каза още Пламен Димитров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1365 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
владо

2011.11.25 | 14:40

2
БДЖ е във нереализиран фалит от много години и това го знаят всички. Що не стачкувахте приди 5 или 10 год. когато БДЖ трупаше милиони загуби само от нереализирани плащания на Кремиковци например!Че има поне 20-30 абсолютно губеши линии с по няколко човека на ден го знаеш и ти прекрасно Пламене!Но и ти ,като предишния смешник Недялко избирате винаги най-неподходящото време да "показвате мускули"/ не казвам акъл ,щот такъв в тия протести просто няма!/ Практически вие ще фалирате окончателно нефункционалната БДЖ с нерационалните си стачки, отдаааааааавна трябваше да го правите - ти сега ни кажи що преди 5 год. не стачкувахте- тогава положението беше същото!Аман от пишман синдикалисти!
Криза 2011

2011.11.25 | 14:40

1
Много късно се сетихте да стачкувате бе господа железничари и синдикалисти.Идва края на БДЖ и започва мизерията и гладът на хиляди семейства,и за това да благодарим на мръсните КОМУНИСТИ който докараха държавата до това дередже.И на другите избори пак гласувайте за Гейко-Сергейко и компания глупаци прости.

Добави коментар

Водещи новини