КНСБ: Няма условия за национална стачка

  • 29 юли 2013 18:13

  • 1962
  • 13
КНСБ: Няма условия за национална стачка
©

Няма условия за национална стачка. Проучване показва, че нагласи за протести има само в една трета от големите синдикални структури, като повечето от тях са в сферата на енергетиката, където няма заплати. Това коментира пред медиите лидерът на КНСБ Пламен Димитров след като се срещна с ръководството на ГЕРБ.

Той добави, че където има условия за протестни и стачни действия. "Ние ще ги водим, ще бъдем с тях. Но няма условия за национална стачка, както има очаквания сред някои от гражданите. Ние не можем да я измислим и да поведем и да обявим утре стачка, в която хората не искат да протестират. Държавата е разделена и трябва да си даваме сметка, че София не е цялата държава”.

Димитров добави и земеделието и част от преработвателната промишленост, където подозира, че до есента ще има напрежения, ако няма решения. Според него част от решенията лежат в актуализацията на бюджета. „В четири агенции в Министерството на земеделието и храните няма пари за заплати до края на годината, през октомври вече ще са без заплати. Ако не се заложи сега актуализация, там със сигурност ще има стачки”, заяви той.

Според лидера на КНСБ синдикатът е на страна на протестите, но справедливи – „като необходимост да внесат морал в политиката сега, а предишните социални измерения, за да могат хората да преживеят зимата, ще бъдат най-вероятно подплатени с допълнителни действия от наша страна през есента, ако сега, тези дни, няма мерки, които да финансират други политики”, заяви той.

Според Пламен Димитров парламентът не трябва да излиза във ваканция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1962 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2013.07.30 | 09:29

13
Щях да се учудя ако бяха казали, че има готовност за стачка. Винаги са били на консумация, винаги са обслужвали управляващите. Но затова пък винаги твърдят, че хименът им е непокътнат.

2013.07.30 | 08:41

10
Проучванията Показват,че Пламен Димитров от КНСБ е Платена Курва на БСП ДПС и Атака , Няма условия за Разговор с тоя Боклук от Снимката Междудругото -Волене -Курво Турска Аках ти във Феса

2013.07.30 | 09:26

12
Точно обратното е - и двата синдиката са придатък на десните сили и най-вече на ГЕРБ ! Както виждам обаче Пламен не се е хванал на въдицата на Борисов и този път правилно е оценил обстановката в България - пък и в КНСБ имат много качествени експерти във всички области !!!! Борисов е цирков артист и всички негови изявления са пълни с лъжи и измами !!!!!

2013.07.30 | 08:28

1
След като вече си акал във феса, слагай го бързо на главата си, докато съдържанието е още топло!
попа

2013.07.30 | 08:42

11
Тази годиина ще теглим заем ще дадем пари . а дагодина пак ли . До кога . Консуматорите постоянно се увеличават ,а снабдителите намаляват ,само с заеми ще я докараме до Гърция .

2013.07.30 | 08:41

9
тази пиявица докога ще се появява за да всява раздор в протестиращите българи
милан

2013.07.30 | 08:41

8
къв си ти бе палячо че ще казваш какви условия има и какви няма !Не си ли ти който скри имотното си състояние да не видят хората лицемерието ти ! хората не трябва да ви обръщат никакво внимание на вас от КНСБ вие сте продажници ,лъжци и сте просто театрална трупа да замазвате очите на хората ! БОКЛУЦИ ,нищо не направихте за хората ,НИЩО!

2013.07.30 | 08:41

7
АВЕЕЕ ЕЙЙЙЙЙ ТЪПАЦИЙЙЙ!!! НАРОДА УМИРА ОТ ГЛАД.СЕМЕЙСТВА СЕ ЗАТРИВАТ И САМОУБИВАТ... ВИИ СЕ ДЪРЛИТЕ ОЩЕ МАМКА ВИ ДА Е*А ОЦВЕТЕНА.... СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА ВЕЧЕ,АКО СТАНЕ ПРЕВРАТ,ДА ИЗМРАТ МЛАДИ ХОРА@ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ МАМКА ВИ НАГЛА? И СТИГА СТЕ ЗАЩИТАВАЛИ ЗА ПАРИ(ЖЪЛТИ СТОТИНКИ) ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЯМА ЦЕНА
Атанасова

2013.07.30 | 08:40

6
Вие ,синдикатите правите стачки само когато трябва да се сваля някое правителство .
koko

2013.07.30 | 08:40

5
Какво да очакваме от така наречените "синдикати".На всички ни е ясно ,че са ком.номенклатура!Кога са стачкували по време на управление на създателите им.Никога!Само когато не са на власт ком.(соц.)партията.СМЕШНИЦИ а не синдикати!Винаги са защитавали други интереси, но не и на работещите и неоправданите!
ДО ПОПА

2013.07.30 | 08:40

4
ТАКА ЩЕ Е ПИЧ ЗАЕМ СЛЕД ЗАЕМ ДОКАТО ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА.ИЗКАХМЕ ЕВРО СЪЮЗ.ВЪТРЕ СМЕ.ДЕСНИТЕ МОШЕННИЦИ НЕЩАТ РУСИЯ ЗА БИЗНЕС ПАРТНЬОР.СУПЕР.ИДЕАЛНО.ОТИДОХМЕ ПРИ САЩ,И ЕВРОСЪЮЗА.ОБАЧЕ ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНЦИ И ВЕЛИКИЯТ ЕВРОСЪЮЗ НЕ ИЗКАТ НАШАТА ИКОНОМИКА ДА ТРЪГНЕ НАГОРЕ.И ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ НЕМА КОЙ ДА ГО ИЗКОПУВА.НЕМА ЛИ ТЪРГОВИЯ НЕМА ПРОИЗВОДСТВО.КАТО НЕМА ПРОИЗВОДСТВО ИМА МИЗЕРИЯ И ГЛАД И БЕЗРАБОТИЦА.ПРОСТО И ЯСНО!БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ТОТАЛНО.КАТО НЕЩЕМ ДА ТЪРГУВАМЕ С РУСИЯ НА ВСИЧКИ НИВА КОИТО МОЖЕМ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ ЩЕ СИ СЕДИМ ГЛАДНИ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА БАЧКА НЕМОЖЕМ ЕДИН ГРАД В РУСИЯ ДА ОБЛЕЧЕМ И НАХРАНИМ.АМА ВСИЧКИ ЗАПАДНЯЦИ ТЪРГУВАТ С РУСИЯ.НЕФТ. ГАЗ САМО НИЕ ТЪПАНАРИТЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С АМЕРИКА И ЕВРО СЪЮЗА.АМА В АМЕРИКА ХОРАТА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ И ХИЧ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ЛАПАЧИ НА ЧЕРНИ ПИШКИ.БОКЛУЦИ СМЕ И СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА

2013.07.30 | 08:31

2
ТИ СИ ЕДНО ПРОСТО МОМЧЕНЦЕ.ЧУЛ СИ НЕЩО ОТ ДЯДЯ СИ,И ГОВОРИШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ...ЗАДАЙ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО,ТОЛКОВА МНОГО РЕПУБЛИКИ И БИВШИ СОЦ.ДЪРЖАВИ СЕ ДИСТАНЦИРАХА ОТ РУСИЯ@ЩОТ СА МНОГО ХУБАВИ...БАХТИ И БЛЯДОВЕТЕ ТЪПИ...
2 до 4

2013.07.30 | 08:32

3
Аз Фес Нямам и не нося Турски Фес - На Волен Курвата си е лично Феса Лично Подарен от Местаня - Волен да го нахлузи на Селската Продажна Тиква - Аз каквото можах помогнах

Добави коментар

Водещи новини