Директорът на Сатирата: Ще сложа десет снимки с Бойко Борисов, за да се стряскат

share

Радвам се, че Северна Корея извърши ядрен опит, защото това ще измести вниманието от Сатиричния театър. Случват се нормални неща, така директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов обясни отстранявянето на Павел Поппандов и Мария Статулова. На някои хора им е малко в повече, защото за 6 м. сменихме генерално мисленето и направихме неща, които за 60 години не са правени, обясни театралът.

Няма как да печелим 10 000 на представление, защото няма да има нужда от държавна субсидия, приходът не минава 3-4000 лв. от билети, но после започват отчисления. По важно е да има зрители, каза Сърменов и посочи, че над 8000 души са посетили театъра през януари тази година, а в сравнение с миналата година това е двойно повече, въпреки че сезонът е стартирал с една седмица по-късно. Няма да толерирам мързела и да си мислим, че всеки е на хранилка. Оставя ми лош вкус в устата това, с което Павел Поппандов и Мария Статулова се опитват да докажат тезата си в общественото пространство, каза Сърменов.

Не съм имал автомобил, който е купен от Сатиричния театър, отсече директорът.Той обаче призна, че има рекламен договор с фирмата, от която театърът е закупил автомобила. Направен е търг за колата с условие да има максимално голям товарен отсек. Това че имам договор с тях го използвах само, за да получа по-голяма отстъпка. Другият автомобил, който ще бъде купен е деветместен, а Министерството на културата е отпуснало необходимата сума, каза Сърменов. Той призна, че има две снимки с премиера Бойко Борисов от момента, в който той е посетил театъра. Сега ще сложа още 10, за да се стряскат, иронизира обвиненията в политически чадър Сърменов. Имам портрет на Станиславски, от който трябва наистина да се стряскат, препоръча директорът на Сатирата.

Водещи новини

Още новини