Ново кърваво меле в Домби

share

Кърваво меле в заведението, където едва не убиха Благой Иванов-Багата е държано в тайна близо седмица, разкрива Уикенд. Наско Гаргата, близък в миналото съратник на Алексей Петров бере душа в "Пирогов" след фатално нападение от наказателна бригада от Люлин.

Мутрите били пратени от наместника на Христофорос Аманатидис-Таки в търговията с дрога - Кирчо Руския. В малките часове на нощта шестима биячи на люлинския наркобос нахлули в "Домби бар" и измъкнали Гаргата. Затворили го в тоалетната и го подложили на истинска инквизиция.

Когато мутрите си тръгнали Гаргата стоял в безпомощно състояние в локва кръв. Той бил наръган с нож в бедрата, а ръцете му били счупени. Според "Уикенд" жертвата на побоя е един от независимите дилъри на кокаин в София. Нападението срещу него обаче съвпада с излизането на свобода на Кирчо Руския, който изкарал 3 месеца в ареста. Преди да се преквалифицира в дилър, Гаргата се въртял около Антон Петров-Хамстера и Алексей Петров, като се занимавал с кражби на коли, проституция, източване на кредитни карти и въоръжени грабежи. Той обаче бил натирен от групата заради злоупотребата с наркотици.

Водещи новини

Още новини