Ивайло Иванов за изчезналото дете: Родителите не ни съдействаха

share

Нямаме добри новини за изчезналото дете. Това заяви главният секретар на МВР ивайло Иванов след заседание на вътрешната комисия в НС, предаде репортер на Novini.bg.

„Вчера получихме сигнал за изчезнало дете на 2 г. и 7 м. По думите на родителите, детето е изчезнало, докато си играе в гората със сестра си, която е на 3 години. Това е нелепо обяснение“, подчерта той, като добави, че много трудно върви беседата с тях.

Намериха първа следа от изчезналото в Якоруда дете

„Снощи бяха проведени издирателни мероприятия. Взехме решение да пренасочим допълнителен ресурс от рабона на Благоевград, където се провеждаше операция срещу битовата престъпност. Включиха се и екипи на Жандармерията“, разкри Иванов.

„Семейството има четири деца. Към този етап версиите са много. Търсим по различни следи. Работи се по всички версии“, каза още той.

Припомняме, че в сряда около 16:00 часа 2-годишното дете е оставено само в двора на къщата на неговите баба и дядо. Жената влязла за малко в къщата и когато се върнала, малкият Мехмед го нямало.

Акцията по издирването се провежда в целия регион на Якоруда и към момента. Претърсват се гори, водоеми и различни адреси.

 

Водещи новини

Още новини