Закопчаха двама цигани пребили полицаи

share

Пловдивските криминалисти задържаха още двама от нападателите, които пребиха двама полицаи в село Златитрап. Това са следените от няколко месеца наропласьори, потвърдиха за Дарик от полицията. Те са на 43 и 38 години. На тях са им повдигнати обвинения и ще останат в ареста за 72 часа. Открит е и наркотикът, който първоначално не бе намерен при операцията. В тревна площ до отводнителен канал край пътя от автомагистрала „Тракия" за град Съединение са открити 139,39 грама хероин на стойност 6 хиляди лева. Преди пет дни, в село Златитрап бяха нападнати двама пловдивски криминалисти при опит да задържат наркодилъри в махалата в Златитрап.

Междувременно пловдивският окръжен съд остави в ареста шестима от ромите, които пребиха двамата полицаи в село Златитрап. Съдът определи най-тежката мярка „задържане под стража" за Георги Димитров, Никола Дечев, Иван Дечев, Миньо Панайотов, Николай Панайотов и Цанко Панайотов. На тях са им повдигнати обвинения за това, че на 13 септември са нанесли побой над двама полицаи. Със средна телесна повреда е Иван Кочев, а с лека - Деньо Грозев.

Шестимата са хвърляли камъни, дърва и железа по двамата полицаи, които са били цивилни. При акцията на полицията първоначално бяха задържани общо 11 души.

Водещи новини

Още новини