Обрали инкасото с чук и калашник

share

Бандитите обрали инкасовия автомобил в "Слатина" са били въоръжени с автомат "Калашников" и чук. Това съобщиха от столична полиция след втория оглед на мястото на инцидента.

Снощи около 19 часа маскирани мъже задигнаха 170 хиляди лева от инкасов автомобил в столичния квартал "Слатина". По първоначални данни броят им беше трима. Сега обаче от полицията съобщават, че крадците са били четирима. Те са пристигнали със зелена кола.

Маскираните били с черни маски. Един от тях насочил автомат към служителите на обраната фирма, докато слагали оборота на офиса в инкасовата кола. Нападателят ги принудил да се отдръпнат от автомобила. Появил се втори мъж, който издърпал чантата с парите от ръцете на охранителя и побягнал.

Секунди след това към шофьора на охранителната фирма се приближил третият от нападателите. Той го принудил да отвори вратата, удряйки няколко пъти по стъклото с чук. Непознатият го издърпал от колата и прибрал останалите пари, които вече били вътре. Маскираните избягали с кола.

Обраните служители пък веднага натиснали паник-бутона и полицията пристигнала на местопроизшествието. Следователите са открили груби нарушения в дейността на инкасиращите. По случая е образувано досъдебно производство.

Водещи новини

Още новини