Йордан Терзийски (ПП-ДБ): Нашият проблем не е с Европа, той е със скептицизма тук

Кадър: Нова телевизия
share

„Виждате как конституционните промени имат реален ефект – има работещ парламент, който може да се свика и да изслуша премиера по една изключително важна тема. Премиерът (Димитър Главчев) дължи обяснение. Той ясно трябва да каже от къде дойде тази промяна на позицията на България за резолюцията на ООН за Сребреница. Това заяви кандидатът за депутат от Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) Йордан Терзийски в предаването "Офанзива" по Нова нюз.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

За начина на водене на предизборната кампания той спомена, че не си спомня в последните 10 години да е имало лидерски дебат.

Относно намаляващата избирателна активност и насоката на избирателите той не смята, че европейските ценности на българските избиратели могат да се променят от едни избори.

Главчев: Няма да участвам в предизборни спектакли, скандал със Сребреница няма

„Нашият проблем не е с Европа, той е със скептицизма тук. Очаквам мобилизация, за да решим вътрешните си проблеми”, обясни политикът.

Относно призива на президента Румен Радев, че поддръжниците на военната помощ за Украйна е добре да преминат военна подготовка той обясни, че е станало ясно, че военни нямало да се изпращат в Украйна да воюват, допълни Йордан Терзийски.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

Водещи новини

Още новини